Agitație la CASA ALBĂ! Este periculos! Trebuie luate măsuri
Autor: Simona Haiduc pe 14 ian, 18:03 | Articole recomandate

Trebuie mare grijă

A rămas mai puțin de o săptămână până când președintele în exercițiu al Statelor Unite, Donald Trump, va păși pentru ultima dată pe peluza Casei Albe, după ce va preda ștafeta succesorului său, democratul Joe Biden. Există însă o mare problemă, care-i agită pe responsabilii care se ocupă cu instalarea noului șef al Administrației SUA.

De ce este atâta agitație? Pentru că trebuie dezinfectate toate încăperile Casei Albei înainte va noul cuplul prezidențial să-și desfacă bagajele. 

O operațiune care, pe fondul pandemiei de COVID-19, este absolut obligatorie. Fiecare obiect, fiecare colțișor, totul va fi șters, curățat, lustruit. Altfel nu se poate. 

Nu trebuie uitat că Donald Trump, soția acestuia, Melania, precum și fiul Barron, au fost, toți trei, infectați cu noul coronavirus. S-a întâmplat asta în octombrie anul trecut. 

Citește și Redeschiderea ȘCOLILOR! Klaus Iohannis a făcut ANUNȚUL zilei VIDEO

Dar nu au fost nici primii, nici ultimii care au făcut COVID-19. Mulți dintre colaboratorii, mai mult sau mai puțin apropiați ai președintelui Trump au trecut experiența virusului. Inclusiv unul dintre consilieri, Hope Hicks. 

Potrivit unui oficial al echipei lui Joe Biden, președintele ales al SUA este dispus să ofere tot ce este necesar pentru dezinfectarea Casei Albe de sus până jos. În orice caz, el și soția lui nu intenționează să se mute decât după ce reședința va fi pe deplin sigură din punct de vedere sanitar.

Te-ar putea interesa și...
Articole recomandate Vezi toate articolele