Al III-lea Război Mondial? Profețiile sunt pe cale să se împlinească
Autor: Dana Mihai
Data actualizării:
Data publicării:
Israelul și SUA sunt gata de război cu Iranul: Suntem pregătiţi
Israelul și SUA sunt gata de război cu Iranul: Suntem pregătiţi
Profețiile despre cel de-al III-lea Război Mondial încep să se adeverească. Nostradamus și Baba Vanga au prezis că totul va începe în Orientul Mijlociu.

S-a spus, de asemenea, că Nostradamus, dar și Baba Vanga ar fi anticipat în profețiile lor diferite conflicte majore din istoria omenirii, de la ambele Războaie Mondiale, la asasinări de șefi de stat ori de Papi sau chiar atacuri și catastrofe majore precum prăbușirea Turnurilor Gemene din 11 septembrie 2001.

Avertisment: Există pericolul unui război ”în stil Terminator”

Acum, însă, pe fondul situației tensionate din Orientul Mijlociu între SUA și Iran, inflamat oricum de situația din Siria, lumea se întreabă dacă nu cumva profețiile despre izbucnirea celui de-Al Treilea Război Mondial sunt pe cale să se împlinească.

Nostradamus a prezis:

"Din Rusia se apropie în masă / Distrugătorul va ruina acel oraş / Violentă distrugere, România va suferi / Astfel, flăcările Marelui Război nemaiputând fi oprite."

Unii intepreți ai catrenelor consideră că Nostradamus profețește izbucnirea celui de-Al Treilea Război Mondial după uciderea „ultimului Papă”, Papa Francisc, care va fi asasinat chiar de Anticrist.

În timp ce Baba Vanga consideră că Al Treilea Război Mondial va începe din Siria, iar Rusia va fi principala câștigătoare la finalul conflictului

"Va izbucni un război din Est şi totul va fi declanşat de invazia musulmanilor în Europa, care va duce la distrugerea organizării de pe continent. Cel de-al treilea război mondial va avea punctul de pornire în Siria. Totul se va topi ca gheața, dar gloria lui Vladimir, gloria Rusiei, sunt singurele lucruri care vor rămâne. Rusia nu numai că va supraviețui, ci va domina lumea."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Tesla recheamă mii de modele Cybertruck în service

Cunoscutul producător de mașini electrice, deținut de...

Benzină și motorină. Guvernul ungar vrea să umble la prețuri

Subiectul figurează pe agenda de săptămâna viitoare a...

O importantă companie intră pe piața energiei din România

Este vorba despre unul dintre cei mai mare dezvoltatori...


pixel