Alegeri în era Covid. Cum votează bolnavii
Autor: Matei Ion
Data publicării:
Pacienţi din unităţile medicale din Bucureşti votează, duminică, la alegerile locale, cu urna mobilă, au declarat pentru AGERPRES reprezentanţii mai multor spitale.

Comandantul Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central "Dr Carol Davila", Florentina Ioniţă-Radu, a afirmat că au cerut să voteze cu urna mobilă 14 pacienţi de la unitatea medicală din sectorul 1 şi 24 de pacienţi de la unitatea din sectorul 6.

Potrivit managerului Institutului "Marius Nasta", Beatrice Mahler, şase pacienţi au cerut să voteze cu urna mobilă, dintre aceştia 4 infectaţi cu noul coronavirus şi alţi doi care se află internaţi pe secţii.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Floreasca, medicul Bogdan Opriţa, a declarat pentru AGERPRES că cinci persoane au solicitat urna mobilă.

Alegeri locale 2020. Prezenă modestă după prima oră

Se va vota cu urna mobilă duminică şi la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, unde au fost făcute 21 de solicitări în acest sens.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului "Elias", Silvius Negoiţă, 16 pacienţi internaţi în unitatea medicală au solicitat să voteze cu urna mobilă.

La Spitalul "Dr. Victor Babeş" au fost făcute 42 de solicitări pentru vot cu urna mobilă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Tesla recheamă mii de modele Cybertruck în service

Cunoscutul producător de mașini electrice, deținut de...

Benzină și motorină. Guvernul ungar vrea să umble la prețuri

Subiectul figurează pe agenda de săptămâna viitoare a...

O importantă companie intră pe piața energiei din România

Este vorba despre unul dintre cei mai mare dezvoltatori...


pixel