Alertă ALIMENTARĂ: Produs retras de pe rafturile unui mare supermarket
Autor: Delia Gheață pe 25 iun, 10:30 | Mutarea zilei

Magazinul a postat informația pe site-ul său

Un mare lanț de magazine din România a anunțat ca a retras de la comercializare un produs alimentar din cauza prezenței unui pesticid peste limita admisă legal. 

Concret, este vorba de produsul Hortex Brocolli de 400 grame, iar pesticidul depistat peste limita admisă legal este Fluazifop-p. Anunțul a fost făcut de lanțul de supermarketuri Cora. 

Consumatorii sunt sfătuiți să nu consume produsul iar reprezentanții supermarketului promit că aceștia vor primi contravaloarea acestuia, chiar în lipsa bonului fiscal care să ateste cumpărarea.

”Dacă ați achiziționat aceste produse, vă rugăm să nu le consumați și vă așteptăm la Serviciul Clienți în orice magazin Cora, pentru returnarea și rambursarea acestora. Chiar dacă nu dețineți bonul fiscal care să ateste cumpărarea acestor produse, veți primi contravaloarea acestora”, se precizează în comunicatul postat pe site-ul supermaketului. 

Citește și Revoluție în Dubai! Ce se întâmplă în mjlocul DEȘERTULUI

Data limită pentru consum este 21.02.2023 iar numărul lotului este L SOB7200221. Produsul s-a aflat în vânzare în magazinele cora din mai multe orașe din România, inclusiv București. 


Mutarea zilei Vezi toate articolele