Angajaţii pot accesa bani din salariu în avans. Află toate detaliile
Autor: Mara Ivan
Data actualizării:
Data publicării:
Un parteneriat interesant
Un parteneriat interesant
Angajaţii pot accesa sume din salariu în avans, prin intermediul unui parteneriat încheiat între Salarium Fintech şi Alpha Bank Romania, potrivit unui comunicat remis marţi de reprezentanţii companiei de tehnologie financiară.

În urma parteneriatului încheiat între cele două companii, angajaţii trebuie să îşi înregistreze cardul în aplicaţia Salarium, după care pot retrage, prin intermediul aplicaţiei, sume în avans din salariul propriu, în orice zi a săptămânii şi la orice oră, se menţionează în comunicat.

Transferul de fonduri este realizat în timp real, printr-o platformă de plăţi certificată de Alpha Bank România în care sunt înrolate serviciile Mastercard Money Send, respectiv VISA Direct. Retragerea de bani din salariu în avans prin aplicaţia Salarium funcţionează indiferent de banca emitentă a cardului solicitantului, se precizează în comunicat. Directorul general al Salarium Fintech, Alina Ştefan, a explicat că acest serviciu răspunde unei nevoi reale a angajaţilor.

"Lansăm o soluţie modernă, care răspunde unei nevoi reale a salariaţilor, de a accesa în avans, nemijlocit, instant şi în siguranţă sume din salariu. Noul serviciu consolidează sentimentul angajatului de libertate, autonomie şi securitate financiară. Soluţia se aliniază iniţiativelor companiilor din România de a îmbunătăţi vieţile angajaţilor. Salarium este un beneficiu salarial atractiv pentru companiile care investesc în măsuri de atragere şi păstrare a angajaţilor", a apreciat directorul general al Salarium Fintech.

Citește și În ce monedă se ÎMPRUMUTĂ românii? Cifre surprinzătoare

La rândul său, directorul Unităţii Carduri la Alpha Bank România, Viorel Vasile, a estimat că experienţele de plată instant vor deveni normale.

"Credem cu tărie că experienţele de plată instant vor fi noua normalitate, astfel că dorim să facem un pas înainte şi să susţinem un fintech local cu infrastructura adecvată. Alpha Bank asigură o platformă de plăţi în timp real, susţinută de securitatea de top a schemelor de plată, cu o largă adresabilitate, dat fiind că majoritatea consumatorilor au un card la îndemână şi fiind astfel o opţiune mult mai convenabilă pentru plăţi, rambursări, reduceri sau orice alte activităţi ce necesită inovaţie şi rapiditate", a afirmat directorul Unităţii Carduri al Alpha Bank România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

România are încă un aeroport la standarde Schengen

Lucrările de modernizare și extindere a Aeroportului...

BHP vrea să ”aprindă” întreaga industrie a cuprului

Anglo American a confirmat primirea unei oferte de...

EasyJet recrutează: Are nevoie de 1.000 de piloți

Compania aeriană britanică deschide un program de...

Drone militare: Producătorii modelelor folosite în conflicte

Modelele de drone și aplicațiile acestora s-au înmulțit...

Revolut a ajuns la 10.000 de angajați

Revolut, fintech-ul britanic cu peste 40 de milioane de...

Numărul muncitorilor filipinezi urmează să crească cu 50%

În cadrul primei ediții a Săptămânii Prieteniei...

Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?

pixel