Apple și-a prezentat noile modele iPhone 13 și nu numai VIDEO
Autor: Matei Ion pe 14 sep, 21:16 | Articole recomandate

Apple Inc. a dezvăluit un nou iPhone 13 cu un design similar cu modelele de anul trecut, urmărind să se concentreze pe capabilitățile 5G și pe noi caracteristici precum îmbunătățirile camerei și ale procesorului.

Noile modele - iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro și iPhone 13 Pro Max - au fost prezentate la evenimentul media California Streaming al companiei. Acestea arată similar cu iPhone 12, dar includ un decupaj de afișaj mai mic în partea de sus a ecranului, cipuri mai rapide și sisteme de camere îmbunătățite. Dimensiunile ecranului rămân 5,4 inci, 6,1 inci și 6,7 inci, în funcție de faptul dacă un utilizator alege modelele mini, standard sau Pro Max.

Noile versiuni vor rula iOS 15, o actualizare lansată luna aceasta, cu îmbunătățiri ale widgeturilor de pe ecranul de pornire, noi funcții în aplicațiile Hărți și mesaje, controale de confidențialitate actualizate și îmbunătățiri ale browserului web, FaceTime, aplicației Wallet și urmărirea stării de sănătate.

Bloomberg News a raportat anterior despre designul noului iPhone, procesorul mai rapid, ecranele actualizate și noile funcții ale camerei.

Vezi mai jos prezentarea video

 


Articole recomandate Vezi toate articolele