Armă sau altceva? China a plasat în spațiu un obiect NEIDENTIFICAT!
Autor: Simona Haiduc
Data publicării:
Guvernul britanic și grupul Rolls-Royce pregătesc o MEGA SURPRIZĂ
Guvernul britanic și grupul Rolls-Royce pregătesc o MEGA SURPRIZĂ
La începutul acestei luni, o navetă secretă și experimentată a Chinei, a efectuat o misiune în spațiu, unde a lansat un ”obiect de proveniență necunoscută”, după care a revenit pe Terra, informează publicația americană SpaceNews.

Citând date ale Comandamentului de apărare aerospațială al SUA, publicația precizează că obiectul neidentificat a fost lansat, după toate probabilitățile, pe 5 septembrie, după ce naveta experimentală chineză de utilizare multiplă a efectuat două rotații complete în jurul Pământului, înainte de a începe coborârea. 

SpeceNews amintește, în acest context, că, în 2017, China a anunțat că lucrează la o navă similară mini-navetei americane X-37B, un aparat despre care se știu foarte puține, care efectuează lungi misiuni spațiale și despre care se spune, speculându-se, că ar fi ba un laborator de testare, ba de observare și strângere de tot felul de informații. 

Citește și China așteaptă alte PANDEMII! Ce s-a gândit să construiască FOTO

La momentul respectiv, specialiștii ruși au estimat, în privința navei chineze, că ar putea fi vorba despre o armă de distrugere în masă. Oricum ar fi, ce este obiectul lăsat pe orbita Pământului? În opinia experților de la SpaceNews, se pare că este o tehnologie avansată, dar cunoscută americanilor, menită fie să asigure o funcționare practic nelimitată a aparatelor zburătoare fără pilot, fie să distrugă sateliți cosmici. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

O importantă companie intră pe piața energiei din România

Este vorba despre unul dintre cei mai mare dezvoltatori...

Bosch avertizează asupra unui posibil nou val de concedieri

Orice reduceri de personal vor fi efectuate "cu simţul...

Mai multe servicii BRD nu vor fi disponibile. Anunţul băncii

BRD anunţă noi lucrări de mentenanţă a sistemelor...


pixel