Armata Chinei testează ceva ORIBIL. Americanii sunt ȘOCAȚI
Autor: Simona Haiduc pe 06 dec 2020 / 16:20 | Articole recomandate

Este ceva incredibil

John Lee Ratcliffe, Director of National Intelligence, a anunțat că armata Chihei folosește tehnologia CRISPR pentru a dezvolta supersoldați modificați genetic.

Într-un interviu acordat cotidianului The Wall Street Journal, Ratcliffe a afirmat că autoritățile chineze au ”efectuat teste clinice” pe militari din forțele armate ale țării în speranța de a crea soldați cu aptitudini biologice îmbunătățite”. În același timp, el a refuzat să intre în alte detalii. 

WSJ amintește, totuși, că, în 2018, un om de știință chinez a anunțat că a reușit o premieră mondială absolută. El se referea la copii dezvoltați din embrioni prelucrați. 

Ratcliffe a menționat, totodată, că prin natura funcției pe care o deține el are acces la un volum uriaș de informații secrete comparativ cu orice alt membru al Administrației Statelor Unite. 

Citește și Chinezii au aprins un soare artificial. Ar putea fi viitorul energiei

Pe baza acestor date, Ratcliffe a afirmat că, ”în momentul de față, China reprezintă cea mai mare amenințare nu doar pentru America, dar și pentru democrație și libertate în întreaga lume”. Un pericol care, în opinia oficialului american, ”nu a mai existat din perioada celui de-al Doilea Război Mondial”. 

”Informațiile noastre arată intențiile clare ale Chinei de a domina SUA și restul planetei din toate punctele de vedere, economic, militar și tehnologic. Multe dintre marile inițiative și principalele companii ale Chinei maschează, practic, acțiunile reale ale comuniștilor chinezi”, a apreciat Ratcliffe pentru Wall Street Journal. 

Te-ar putea interesa și...
Articole recomandate Vezi toate articolele