Avertizare ANM. Ninsori în ACESTE zone din țară. Vezi HARTA
Autor: Ciprian Dumitrache pe 07 apr, 10:54 | Declarația zilei

ANM: Cod GALBEN de NINSORI. în intervalul 06 aprilie, ora 23:00 - 07 aprilie, ora 18:00, în sudul Banatului, sudul și estul Transilvaniei, precum și în zona Carpaților Meridionali și Orientali, va ninge.

ANM a emis o avertizare cod galben pentru ninsori și intensificări ale vântului, valabilă până miercuri seara, la ora 18.00. În intervalul 7 - 10 aprilie se vor produce fenomene de: îngheț la sol, vreme deosebit de rece și brumă.

ACTUALIZARE ȘTIRE

Potrivit avertizărilor ANM, în intervalul 7 - 10 aprilie se vor produce fenomene de: îngheț la sol, vreme deosebit de rece și brumă.

Vremea va fi deosebit de rece pentru această perioadă din an mai ales în timpul nopţilor şi al dimineţilor, când se vor înregistra temperaturi minime preponderent negative, local sub -5 grade în special în nordul și în centrul țării și în dealurile sudice. Se va produce brumă și pe alocuri îngheț la sol.

Temporar, în după-amiaza zilei de miercuri (07 aprilie) și în cursul zilei de joi (08 aprilie) în zonele de deal și de munte vor mai fi precipitații slabe predominant sub formă de ninsoare. Vântul va avea intensificări în prima parte a intervalului menționat, în sud-vest și centru, cu viteze în general de 45...55 km/h, iar la munte peste 60...70 km/h, spulberând zăpada.

Citește și: Avertizare ANM. Se întoarce iarna în România

Potrivit avertizării ANM, în intervalul 06 aprilie, ora 23:00 - 07 aprilie, ora 18:00, în sudul Banatului, sudul și estul Transilvaniei, precum și în zona Carpaților Meridionali și Orientali, va ninge, local însemnat cantitativ, iar vântul va avea intensificări cu viteze de 50...60 km/h. 

Sursa foto: ANM


Declarația zilei Vezi toate articolele