Ghinion în dragoste? Femeile din viața miliardarului Elon Musk
Autor: Simona Haiduc
Data actualizării:
Data publicării:
Elon Musk
Elon Musk
Dacă are noroc în afaceri, omul de afaceri Elon Musk, patronul contructorului auto Tesla și a companiei spațiale SpaceX, nu are noroc în dragoste. Mai precis spus, căsniciile lui nu durează. Până acum, miliardarul american a divorțat de trei ori - de două ori de aceeași femeie. Mai mult, s-a despărțit, după trei ani de relație și de ultima lui parteneră de viață.

Elon Musk a divorțat de trei ori și de două ori - cu aceeași femeie. Cu toate acestea, rămâne printre primii trei cei mai bogați oameni ai lumii, el urcând recent pe primul loc în clasamentul Forbes. Bloomberg estimează averea omului de afaceri la peste 210 miliarde de dolari. Ca o comparație, Bill Gates, cofondatorul gigantului Microsoft, a ajuns pe poziția patru al aceluiași rating, după divorțul de fosta lui soție, Melinda. 

De prima sa soție, Justine Wilson, Musk a divorțat în 2008 după opt ani de căsnicie, în timpul căreia s-au născut cinci copii. Într-un articol pentru Business Insider, miliardarul a dezvăluit el însuși câteva detalii ale divorțului. După despărțire, Justine a primit 20 de milioane de dolari. De fapt, cu atât s-a ales. 

Inițial, Musk intenționa să-i ofere în jur de 60 de milioane, dar fosta soție a refuzat, insistând că vrea să primească cote de participație la companiile controlate de fostul ei soț. Lui Musk nu i-a plăcut această idee, astfel că au intrat în acțiune avocații. Ca urmare a procedurilor judiciare, Justine s-a ales cu doar 20 de milioane de dolari. 

A doua și a treia soție a Elon Mask a fost actrița Talulah Riley. După primul divorț, artista a primit 4,2 milioane de dolari, iar în 2015, după al doilea, alte 16 milioane de dolari.

Citește și Tesla se mută! Elon Musk este nemulțumit de autorități

Acum s-a despărțit și de cântăreața canadiană Grimes, mama copilului său botezat X Æ A-Xii. Miliardarul a dezvăluit că distanța este cea care le-a afectat relația și nu este vorba despre alte persoane, cum s-a speculat. „Suntem semi-separați, dar încă ne iubim, ne vedem frecvent și suntem în relații foarte bune', a declarat Musk pentru PageSix. „Ea stă cu mine acum, iar Baby X se află în camera alăturată', a adăugat Musk. 

Pe de altă parte, omul de afaceri a dezvăluit care este marele său vis: acela de a dezvolta un avion electric, cu aterizare și decolare pe verticală. „Chiar mi-aș dori să realizez așa ceva, dar dacă mai adăug un pic de muncă, creierul meu va exploda pur și simplu”, a spus Musk. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

FMI cere Germaniei să cheltuiască mai mult

În schimb, Franța și Italia au fost îndemnate să fie mai...

Bitcoin a efectuat a patra sa înjumătățire

Bitcoin și-a finalizat vineri "înjumătățirea", un...

Ştirile dimineţii. Veşti bune pentru români

Ştirile dimineţii, 20 aprilie 2024. 

Oficialii Nissan, pesimişti cu privire la profitul anual

Nissan a înrăutăţit estimările anuale de profit.

Tesla recheamă mii de modele Cybertruck în service

Cunoscutul producător de mașini electrice, deținut de...

Benzină și motorină. Guvernul ungar vrea să umble la prețuri

Subiectul figurează pe agenda de săptămâna viitoare a...

O importantă companie intră pe piața energiei din România

Este vorba despre unul dintre cei mai mare dezvoltatori...


pixel