Bicicleta Tesla Model B rupe toate canoanele
Autor: Oana Pavelescu pe 30 noi 2020 / 11:19 | Auto

Kendall Toerner, de la Yanko Desing, a proiectat o bicicletă concept pentru Tesla. Este vorba despre de bicicleta electrică Tesla Model B, care încalcă mai toate convențiile obișnuite oferind printre altele și un pilot automat.

Ducati și Harley-Davidson au biciclete electrice în gama lor, la fel ca BMW. Chiar și Mercedes își întinde deja antenele în direcția bicicletelor electrice. Deci, când vom avea o bicicletă electrică Tesla.

Concluzia este foarte una simplă: dacă există o Tequilla de la Tesla de ce să nu existe și o bicicletă electrică de la Tesla? Cu toate acestea, până acum nu există referiri concrete la o bicicletă Tesla. La urma urmei: La prezentarea de acum legendară a Tesla Cybertruck, compania Elon Musk a prezentat un Cyberquad.

Ce salarii plătește Elon Musk pentru angajații Tesla

„Modelul B formează o punte între bicicletele convenționale și vehiculele rutiere, cu un design care, la fel ca mașinile, este conceput pentru a fi mai sigur, mai eficient și mai puțin consumator de energie. Cadrul elegant al modelului B vine cu senzori de proximitate și cei LiDAR care scanează împrejurimile pentru a crea o bulă de protecție în jurul ciclistului și care îi alertează de orice obstacol. Fiecare roată vine cu propriul său motor dedicat, formând sistemul cu acționare duală a modelului B. Spițele roților sunt înlocuite prin amortizoare, ajutându-vă să vă mențineți călătoria lină ", conchide Yanko Design.

 

Te-ar putea interesa și...
Auto Vezi toate articolele