Bill Gates a luat decizia VIEȚII sale. SURPRIZA a fost TOTALĂ
Autor: Mara Ivan pe 04 mai, 08:16 | Mutarea zilei

Prea puțini s-au așteptat la așa ceva

Miliardarul Bill Gates şi soţia sa, Melinda Gates, au anunţat luni într-o declaraţie comună că au luat decizia de a pune capăt căsniciei lor, informează agențiile de presă.

"După o lungă perioadă de gândire şi după multe eforturi depune pentru relaţia noastră, am luat decizia de a pune capăt căsătoriei", au afirmat cei doi filantropi într-o declaraţie postată pe contul de Twitter al lui Bill Gates. Un anunț care a surprins pe toată lumea. 

"Nu mai credem că putem constitui împreună ca un cuplu în următoarea fază a vieţii noastre. Avem nevoie de spaţiu şi de intimitate pentru familia noastră, pe măsură ce începem să navigăm în această nouă viaţă", conform sursei citate.

Miliardarul Bill Gates, cofondatorul Microsoft, şi soţia sa, Melinda Gates, şi-au anunţat astfel divorţul după 27 de ani de căsătorie.

Citește și Bill Gates, declarație ȘOC: Asta mă sperie cel mai tare

Bill şi Melinda Gates, care au trei copii, au anunţat că vor continua să colaboreze în cadrul fundaţiei lor, Fundaţia Bill şi Melinda Gates, care are drept misiune combaterea sărăciei şi a bolilor în lume.

"În ultimii 27 de ani am crescut trei copii incredibili şi am construit o fundaţie ce funcţionează în întreaga lume pentru a permite tuturor oamenilor să ducă o viaţă sănătoasă şi productivă", se spune în declaraţie.

"Continuăm să împărtăşim credinţa în această misiune şi vom continua să lucrăm împreună în cadrul fundaţiilor, dar nu mai credem că putem creşte împreună ca un cuplu în următoarea fază a vieţii noastre". 


Mutarea zilei Vezi toate articolele