Bill Gates a spus NU! Nu este de ACORD
Autor: Dana Mihai
Data actualizării:
Data publicării:
Bill Gates
Bill Gates
Co-fondatorul Microsoft a dezvăluit că ar investi mai degrabă în companii care fac produse decât în criptomoneda populară făcută celebră de către Elon Musk.

Miliardarul Microsoft Bill Gates spune că nu va investi în Bitcoin pentru că „nu este un lucru grozav” și spune că preferă să susțină companiile care produc produse.

Magnatul afacerilor americane a intrat pentru prima dată în Clubhouse unde a vorbit despre criptomoneda care s-a dovedit o investiție populară pentru alți miliardari precum Elon Musk.

Clubhouse este o nouă aplicație de conversație numai pentru invitații care au găzduit deja mai multe discuții cu vedete.

Co-fondatorul Microsoft care promovează noua sa carte „How to Avoid an Climate Disaster”, a fost intervievat de jurnalistul Andrew Ross Sorkin, unde a vorbit despre eticheta sa ca „sceptic Bitcoin”.

Bitcoin folosește mai multă energie electrică pe tranzacție decât orice altă metodă cunoscută omenirii. Deci nu este un lucru climatic minunat. ”, a spus Gates. „Dacă este electricitate verde și nu exclude alte utilizări, în cele din urmă poate că este OK.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Tesla recheamă mii de modele Cybertruck în service

Cunoscutul producător de mașini electrice, deținut de...

Benzină și motorină. Guvernul ungar vrea să umble la prețuri

Subiectul figurează pe agenda de săptămâna viitoare a...

O importantă companie intră pe piața energiei din România

Este vorba despre unul dintre cei mai mare dezvoltatori...


pixel