Bill Gates promite numai VEȘTI PROASTE despre COVID-19
Autor: Simona Haiduc pe 21 noi 2020 / 11:39 | Mutarea zilei

O nouă profeție marca Bill Gates

Fondatorul Microsoft, miliardarul american Bill Gatesc a promis numai vești proaste despre noul coronavirus în următoarele șase luni. 

”Iarna, când este mai frig, virusul se înmulțește mai repede, pentru că oamenii petrec mai mult timp înăuntru, iar încăperile, incintele nu sunt aerisite din același motiv al temperaturilor scăzute de afară. Iar acest lucru nu este bun. În plus, vremea mohorâtă, specifică acestui sezon, accentuează starea de oboseală resimțită de oameni, care, treptat, vor deveni mai indiferenți față de măsurile de precauție”, crede omul de afaceri, citat de Daily Beast. 

Miliardarul este convins că în următoarele șase-opt luni veștile legate de evoluția pandemiei de covid-19 vor fi, în general, proaste. Dar la capătul acestei perioade, lucrurile vor deveni mai clare în legătură cu vaccinurile covid-19 în curs de dezvoltare și ”va apărea luminița de la capătul tunelului”.

În acest context, Bill Gates a amintit că pandemia nu se va termina odată cu apariția primelor vaccinuri. ”Nu vom reveni la o viață normală atâta timp cât nu vom scăpa definitiv de acest virus în întreaga lume”, a afirmat copreședintele Fundației de binefacere Bill & Melinda Gates, care a alocat deja sute de milioane de dolari în diferite programe de dezvoltare a vaccinurilor împotriva noului coronavirus. 

Citește și Bill Gates ȘOCHEAZĂ din nou. Ce a spus miliardarul, în plină pandemie

Pe de altă parte, Gates a apreciat că un prim vaccin COVID-19 ar putea apărea la începutul anului viitor, dar s-a declarat neîncrezător că vaccinurile aflate acum în faza a treia a testelor clinice, ultima și cea mai importantă, în Statele Unite se vor dovedi eficiente.


Mutarea zilei Vezi toate articolele