Bill Gates, ultima postare pe Twitter! Miliardarul a recunoscut
Autor: Simona Haiduc pe 23 ian, 08:34 | Cifra zilei

Și el, și soția lui, Melinda

Cofondatorul companiei Microsoft, miliardarul american Bill Gates, care de la izbucnirea pandemiei, în ianuarie anul trecut, a lansat avertismente, a făcut previziuni și estimări legate de evoluția bolii COVID-19, atrăgând, prin pronosticurile lui pesimiste, furia oamenilor, s-a vaccinat. Și a scris despre asta în ultimul său mesaj pe Twitter. 

”Unul dintre avantajele vârstei de 65 de ani este că am putut să mă vaccinez împotriva COVID-19. Săptămâna această mi-a fost administrată prima doză și mă simt extraordinar”, a ținut să menționeze în postarea sa omul de afaceri american. 

Fără a preciza care dintre vaccinurile folosite acum în Statele Unite - cel de la Moderna sau Pfizer/BioNTech - i-a fost injectat, Bill Gates a mulțumit, de asemenea, oamenilor de știință, medicilor, tuturor celor care au făcut posibil să se ajungă în această fază. 

Fundația caritabilă patronată de Bill Gates și de soția sa, Melinda, gestionează aproximativ 50 de miliarde de dolari. Principalele domenii de activitate ale organizației includ lupta împotriva bolilor periculoase din țările în curs de dezvoltare, programe în domeniul sănătății și educației din Statele Unite. Prin intermediul Fundației, sute de milioane de dolari au fost deja alocate pentru dezvoltarea de vaccinuri împotriva coronavirusului și pentru a-i sprijini pe cei săraci, care sunt cei mai vulnerabili în fața.

Citește și Marele SECRET al lui Bill Gates. Nimeni nu și-a imaginat AȘA CEVA

Potrivit ultimelor estimări Bloomberg, averea lui Gates a depășit 123 de miliarde de dolari. Fondată împreună cu Paul Allen în 1975, compania Microsoft este unul dintre cei mai mari producători de software pentru diferite dispozitive: de la calculatoare personale la dispozitive de telefonie mobilă. 

Te-ar putea interesa și...
Cifra zilei Vezi toate articolele