Black Friday: Telefoane inteligente, la preț de chilipir
Autor: Mara Ivan pe 11 noi 2020 / 11:45 | Articole recomandate

Reduceri de până la 60%

Platforma românească Flip.ro, specializată în vânzarea de telefoane recondiţionate, estimează vânzări de 150.000 de euro în cadrul campaniei Black Friday, pe care o va derula timp de trei zile, începând cu data de 13 noiembrie.

Potrivit unui comunicat al start-up-ului, valoarea totală estimată a vânzărilor pentru weekend-ul care urmează reprezintă 6% din cifra de afaceri prognozată pentru finalul acestui an, de 2,5 milioane de euro. Pe durata Black Friday, reducerile oferite de Flip aduc preţuri cu până la 350 de lei extra-discount la telefoanele comercializate.

Printre produsele incluse în campanie se află: iPhone 5S (la un preţ de 150 de lei, faţă de aproximativ 1.000 de lei, cât ar costa un telefon nou, acelaşi model), iPhone 8 (64 GB) - la 1.189 de lei, faţă de preţul de pornire de 2.200 de lei pentru un dispozitiv nou, şi iPhone X (64 GB) - la 1.999 de lei (comparativ cu 3.350 de lei cât ar costa un aparat nou). În plus, pentru toate telefoanele Apple, retailerul oferă cadou cumpărătorilor atât husă, cât şi folie de protecţie pentru carcasă şi ecran, în valoare de 100 de lei.

Toate telefoanele vândute în campania de Black Friday vor avea aceleaşi beneficii ca şi telefoanele vândute în mod normal pe platformă, respectiv: 12 luni garanţie, 14 zile drept de retur, transport gratuit oriunde în România şi deschiderea coletului la livrare.

Citește și Cel mai mare bacșiș lăsat de Albert Einstein

"Un telefon recondiţionat (refurbished) este un dispozitiv perfect funcţional, verificat cu atenţie din punct de vedere tehnic şi reparat de specialişti (dacă este nevoie), pentru a îl pune din nou la vânzare. Întreg procesul presupune aducerea telefonului la o stare foarte bună de funcţionare, comparabilă cu cea a telefoanelor noi, din punct de vedere al stocării, bateriei şi sistemului de operare", precizează reprezentanţii start-up-ului. Conform datelor companiei, de la lansare şi până în prezent, peste 6.000 de telefoane au fost tranzacţionate prin intermediul Flip.ro.

Te-ar putea interesa și...
Articole recomandate Vezi toate articolele