Blochează noul VIRUS. E natural, mai bun decât REMDESIVIR. Dovedit ȘTIINȚIFIC
Autor: Simona Haiduc pe 25 iul, 11:23 | Mutarea zilei

Este greup de acceptat, dar este adevărat

Un grup internațional de oameni de afaceri au stabilit că heparina conținută în algele de mare are capacitatea de a bloca noul coronavirus SARS-CoV-2 mai bine decât preparatul Remdesivir, folosit intens în Statele Unite în tratamentele împotriva covid-19.

Rezultatele studiului științific efectuat în acest sens a fost publicat în revista Cell Discovery . Cercetătorii au studiat efectul antiviral al substanțelor organice extrase din algele de mare - trei variante de heparină și două tipuri de fucoidan. 

Seria de analize făcute de experții din Statele Unite, Coreea de Sud și China a evidențiat faptul că heparina poate bloca SARS-CoV-2 mult mai eficient decât multe alte preparate antivirale, inclusiv Remdesivir. 

Citește și SARS-CoV-2, nemilos în SUA. Bilanțul ultimelor 24 de ore, DRAMATIC

”În prezent, se consideră că infecția covid-19 începe în nas și oricare dintre aceste substanțe poate deveni bază pentru crearea unui spray nazal antiviral. Ar fi o metodă de vinderea a infecției în fazele ei de început sau chiar pentru prevenirea ei”, a declarat profesorul american Robert Linhardt, de la Rensselaer Polytechnic Institute, 

Te-ar putea interesa și...
Mutarea zilei Vezi toate articolele