Blugento lansează Zéa, serviciul de digital marketing pentru magazinele online partenere
Autor: DCBusiness Team
Data actualizării:
Data publicării:
40 de clienți companii mari vor folosi soluțiile Zéa în primul an de la lansare

Vânzări mai mari cu până 50% pentru companiile client

Zéa acoperă toate stagiile vânzării online și orice verticală în care eCommerce-ul are impact: de la produse fizice în industria de fashion, beauty și luxury, până la produse digitale cu vânzare recurentă .

București, 17 februarie 2020 – Blugento, companie clujeană specializată în furnizarea de soluții de eCommerce bazate pe platforma Magento, lansează Zéa, agenția de digital marketing în eCommerce dedicată magazinelor online partenere. Agenția funcționează ca un serviciu ce poate fi accesat de magazinele online din rețeaua Blugento și răspunde nevoilor acestora de creștere a business-ului prin strategii de marketing digital performante și eficiente, într-o piață de eCommerce tot mai competitivă.

În primul an de la lansare, Blugento estimează că aproximativ 40 de clienți companii mari vor implementa soluțiile agenției de digital marketing Zéa, iar vânzările acestor companii ar putea crește cu până la 50%, în urma campaniilor derulate.

„Creșterea în online a unui proiect ține de strategia de business a antreprenorului. Pornește de la setarea KPI-ului pe întreaga afacere în general, iar noi trebuie să identificăm care sunt obiectivele de creștere, pe ce tip de produse și pentru ce audiență, să facem ca cifrele să aibă sens în planul de business al antreprenorului sau chiar să construim acest plan de business și, ținând cont de adaosul comercial practicat, de veniturile pe care le poate genera, de profitabilitate, să inserăm strategii de comunicare eficiente pentru atingerea obiectivelor respective”, spune Sandu Băbășan, CEO Blugento.
Necesitatea serviciului Zéa vine, în principal, din nevoia clienților de a:

  • Crește și eficientiza procesele de vânzări,

  • Optimiza costurile cu marketingul digital,

  • Crește ROAS (return on ad spend),

  • Obține inteligență de business în eCommerce (ce trebuie să facă, în ce moment și cum pentru a avea un parcurs predictibil),

  • Externaliza procesele de marketing digital către un partener care are know-how în diferite verticale.

Noul serviciu poate fi accesat pe bază de abonament și este complet personalizat, abordarea Blugento fiind una directă, ce presupune implicare imersivă în toate procesele de business, cu efect pe termen lung și cu impact pozitiv în toate procesele de business ale clienților.

Un alt avantaj competitiv al noului serviciu este experiența directă în toate stagiile vânzării online și pe orice verticală în care eCommerce-ul are impact: de la produse fizice în industria de fashion, beauty și luxury, până la produse digitale cu vânzare recurentă.

„Zéa are o poziționare unică în piață și datorită faptului că managerii de proiecte ai agenției interacționează în mod natural cu echipa tehnică a Blugento, astfel putând deservi clienții într-un mod eficient și rapid”, spune Lorand Minyo, Head of Marketing Blugento.

Noul serviciul include auditul și managementul campaniilor de advertising pe Google, Facebook, Instagram și Linkedin cu obiective clare de optimizare a conversiei, campaniile fiind create și administrate 100% in-house, de la copywriting și vizuale, până la modificarea granulară a acestora în funcție de reacția concurenței și condițiile de piață.

Echipa Zéa se ocupă și de crearea și managementul conținutului social media pentru clienții Blugento, de la postări organice la Facebook și Instagram Stories, astfel încât aceștia pot delega toate activitățile de marketing digital către agenție pentru a atinge rezultatele agreate.

Zéa se alătură astfel celorlalte servicii oferite de Blugento prin care clienții pot crea și administra magazinele online, pot automatiza procesele de vânzare online, pot automatiza marketingul digital prin unelte specifice și pot gestiona experiența de shopping online a utilizatorilor.

Despre Blugento

Blugento este o companie clujeană, specializată în furnizarea de soluții de eCommerce bazate pe platforma Magento, cea mai populară platformă de comerț electronic din întreaga lume. Implementarea platformei Blugento permite construirea unui magazin online de la zero, într-o singură zi, clienții având acces la toate funcționalitățile oferite de platforma Magento, adaptate la piața din România din punct de vedere fiscal şi legislativ. Blugento are în prezent peste 400 de clienți şi oferă o gamă completă de servicii de eCommerce, necesare succesului unui magazin online: infrastructură tehnică, hosting, update-uri de securitate, integrare cu servicii de marketing, SEO și alte servicii conexe comerțului online.

Pentru informații suplimentare puteți accesa zea.ro și Blugento.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cumpărături în weekend. Important este ce spune românul

Ce scandal, câteva discuții, dezbateri, câtă zarvă și...

Țările de Jos au deschis prima linie de testare Hyperloop

O nouă eră a călătoriilor începe în Europa odată cu...

Smart Band 8 Pro, un ceas conectat foarte lăudat

Smart Band 8 Pro este unul dintre cele mai competitive...

China, campioană a energiilor regenerabile

Anul 2023 a stabilit un nou record în privința...

Valoarea Bitcoin revine la pragul de peste 70.000 dolari

Această veste vine după ce, la începutul acestei luni,...

Modificări privind plata suplimentelor pentru energie

Un nou proiect de lege înregistrat recent la Senat aduce...

S-a aprobat prelungirea plafonării tarifelor RCA

Guvernul a aprobat actul normativ prin care se...

Creştere a ratei şomajului la nivel naţional

Rata şomajului înregistrată în evidenţele ANOFM în luna...

Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?

pixel