BOMBA de la Hollywood! Legătura DUBIOASĂ dintre Monroe, JFK și OZN
Autor: Antonia Popescu pe 25 sep, 09:14 | Articole recomandate

BOMBA de la Hollywood! Legătura DUBIOASĂ dintre Monroe, JFK și OZN

Vedeta de la Hollywood ar fi devenit o amenințare la adresa securității naționale după ce a cules informații strict secrete din aventurile lui Marilyn Monroe cu JFK și fratele Robert, potrivit unui autor care scrie documentare despre OZN-uri.

Nick Redfern, autorul cărții Alien, spune că simbolul hollywoodian a reprezentat o amenințare la adresa securității naționale.

El a spus că acest lucru s-a întâmplat "din cauza faptului că i s-au spus secrete guvernamentale... Unul dintre ele fiind despre OZN-uri prăbușite și cadavre ciudate ținute în baze militare".

Vila în care s-a infiripat amorul dintre JFK și Mailyn Monroe se vinde. Cât costă

Redfern a declarat că: "Nu am mai văzut niciodată o astfel de poveste. Dacă te uiți în profunzime la această poveste, se pare că a fost fie o crimă directă, fie a fost împinsă într-o stare de depresie, anxietate și stres până la punctul în care s-a sinucis."

Monroe ar fi avut relații cu președintele american JFK și cu fratele acestuia, Robert, înainte de a muri în 1962, la vârsta de 36 de ani după o supradoză de somnifere. Aparent actrița ar fi scris în jurnalul ei despre discuțiile pe care le-a avut cu cei doi frați.

Chiar dacă decesul lui Monroe a fost declarat ca fiind produs în urma unei supradoze de somnifere, Nick Redfern spune că într-un dosar recent publicat de CIA despre asasinate se explică modalitățile prin care ca se poate masca o crimă iar una dintre acestea este făcând din cineva un dependent de droguri sau medicamente.


Articole recomandate Vezi toate articolele