Britanicii interzic nevaccinaților accesul la anumite evenimente
Autor: Georgel Simionică pe 27 iul, 21:59 | Articole recomandate

Michael Gove

Șeful cabinetului lui Boris Johnson, Michael Gove, i-a calificat pe cei care refuză să se vaccineze împotriva COVID-19 drept „egoiști” și a insistat asupra faptului că aceștia se vor confrunta cu interdicția de a participa la evenimente în masă.

Guvernul lui Boris Johnson se gândește la utilizarea pașapoartelor de vaccinare pentru evenimente mari, cum ar fi meciurile de fotbal - anunțând deja că vor fi necesare cluburilor de noapte și altor spații aglomerate din Anglia începând cu sfârșitul lunii septembrie, notează Independent.

Michael Gove a riscat mânia parlamentarilor conservatori care se opun ferm utilizării obligatorii a ”pașapoartelor” de vaccinare, avertizându-i pe cei care refuză că vor avea accesul interzis la evenimente de masă.

COVID-19. Doza TREI de VACCIN va fi și în România. Valeriu Gheorghiță spune DE CÂND

„În cele din urmă, dacă poți fi vaccinat și refuzi să faci asta, este un act egoist”, a spus domnul Gove în timpul unei vizite la Lighthouse Lab din Glasgow. „Puneți în pericol sănătatea și viața altor persoane - ar trebui să vă vaccinați”.

„Dacă refuzați în mod deliberat să vă vaccinați și există anumite locuri și anumite evenimente care necesită un anumit nivel de siguranță, atunci nu veți avea voie să participați”.


Articole recomandate Vezi toate articolele