Calea grea și calea ușoară. Cum te ajută numerologia să alegi corect. Astrolog Nicoleta Ghiriș explică
Autor: DCBusiness Team pe 14 sep, 12:44 | Articole recomandate

Ce înseamnă fiecare număr în parte

Astrolog Nicoleta Ghiriș a explicat, pentru Interviurile Spectacola, cum te ajută numerologia să alegi corect calea grea sau calea ușoară.

La fiecare număr exisă o cale ușoară și o cale grea de urmat. Deci, este bine să urmezi calea grea, decât pe cea ușoară. Calea grea te aduce către evoluție, nu calea cea mai ușoară. Întotdeauna banii câștigați mai greu sunt mult mai prețuiți decât banii câștigați mai ușor.

Numărul 1 este asociat Soarelui, de aceea acest nativ este ca un lider înnăscut, este puternic, ambițios, activ. Calea grea presupune ambiție și impulsivitate controlată. Calea ușoară presupune că acest nativ s-ar putea să adopte puterea prin tirania, să fie un dictator, fiind adesea nemilos și încăpățânat, egoist, critic excesiv, iar cariera va primi un loc fruntaș în viața lui, nu va depinde de nimeni, dar celelalte planuri vor avea de suferit.

Numărul 2 este asociat în astrologie Lunii. Acești nativi sunt oameni pașnici, pasivi, adesea au înclinații artistice. Ei se gândesc mai mult decât acționează, dar colaborează bine și sunt foarte inventivi, au farmec, intuiție sunt toleranți , sociabili. Calea grea este cea prin care ei își folosesc diplomația și acționează cu încredere în forțele proprii. Nu au nevoie de aprobarea altor personae, deci trebuie să aibă încredere în ei. Cei care adoptă calea ușoară vor avea tendința să fie vicleni, să fie schimbători, depresivi, hipersensibili, bănuitori, indeciși.

Numărul 3 este asociat planetei Jupiter. Acești nativi sunt energici, talentați, amabili, creativi. Sunt independenți și dornici să dețină controlul. Calea grea este descrisă de modul în care își folosesc energia și contrlul în realizarea țelurilor lor. Calea ușoară adoptată poate fi cea în care își impun celorlalți părerile lor, manifestă neatenție pentru lumea înconjurătoare, pot fi oameni mincinoși, vanitoși.

Numărul 4 este asociat planetei Uranus. La umărul patru să luăm în considerare un pătrat și cum fiecare latură poate să vadă cealaltă latură, așa și noi ne putem da seama ce se întâmplă cu acești oameni, în sensul că, o să manifeste întotdeauna un punct de vedere opus și se aruncă astfel în sfera rebelilor și a nonconformiștilor...

Citește în continuare pe Spectacola


Articole recomandate Vezi toate articolele