Cartea nepoatei lui Donald Trump, dezvăluiri șocante
Autor: Oana Pavelescu
Data publicării:
Donald Trump
Donald Trump
May L. Trump, psiholog de meserie, a decis să publice o carte despre unchiul său, Donald Trump, iar lumina pe care o aruncă această carte nu este una măgulitoare, pentru președintele american.

Titlul spune multe despre carte: ”Prea mult și niciodată îndeajuns. Cum familia mea a creat cel mai periculos om din lume”
În carte se regăsește și disputa dintre frați, legată de moștenirea lăsată de bătrânul Trump și rivalitățile dintre frați, în general.

Donald Trump este descris drept lacom, sociopat vanitos care suferă de un complexde inferioritate față de tatăl său și care chiar ar fi trișat la testele de admitere de la universitate.

Printre primele afirmații făcute de Mary Trump despre unchiul său în carte este că fauda este parte din stilul lui de viață.

Publicarea cărții nu poate decât să îl facă fericit pe Joe Biden care se pregătește pentru alegerile prezidențiale care vor avea loc pe 3 noiembrie.

 

Oficial, cartea ar trebui să fie lansată în SUA pe 14 iulie. Un număr de copii ale cărții deja circulă în redacțiile din SUA, și din care acum Washington POst și New York Times, acum citează.

Cartea care ar putea să-l distrugă pe Trump a ajuns best-seller

O carte scrisă de un membru al familiei este semnificativă și pentru a înțelege mai bine biografia președintelui american.

Totodată, unele episoade din carte trebuie tratate cu prudență. Unele dintre acestea s-au petrecut cu multă vreme în urmă, suntbazate pe povești din familie sau dovezile concrete lipsesc. Oricum, pentru cineva din afară este dificil să verifice faptele relatate în carte fără ca restul clanului Trump să nu rupă tăcerea.

Cine este Mary L. Trump

Mary L. Trump este fiica fratelui mai mare Fred Trump Jr., care a murit în 1981 din cauza consumului de alcool. Ea a păstrat distanța față de cea mai mare parte a familiei de multă vreme, printre altele pentru că au existat dispute legate de moștenirile lăsate de bătrânul Trump, în anii 90. Mary s-a simțit nedreptățită atunci când a fost împărțită averea.

Cartea îi are în centru pe cei doi frați Fred Jr și Donald Trump. Autoarea pune mult accent pe faptul că tatăl celor doi era foarte autoritar, îl insulta frecvent pe fiul său mai mare pe care îl considera prea slab. În cele din urmă, bătrânul l-a preferat pe Donald Trump care a devenit și succesorul său.

Donald Trump a avut un mentor în tatăl său de cum poate fi umilit cineva, fiind martor când fratele său era batjocorit de tatăl lor. Donald Trump a făcut tot ceea ce a putut pentru a nu ieși din grațiile tatălui lui ceea ce l-a determinat să mintă constant ca să pară mai bun decât era în realitate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

S-a aprobat prelungirea plafonării tarifelor RCA

Guvernul a aprobat actul normativ prin care se...

Creştere a ratei şomajului la nivel naţional

Rata şomajului înregistrată în evidenţele ANOFM în luna...

Bugetele C.E. Oltenia, Romarm şi IOR, aprobate de Guvern

Decizii importante ale Guvernului României, în şedinţa...

Zara, sursă de inspiraţie pentru cei de la H&M

Noua conducere a H&M se inspiră din strategia...

OUG pentru scăderea prețului gazelor naturale

Guvernul României a adoptat o nouă Ordonanță de Urgență...

Ajutoare de urgenţă acordate de Guvern

Pe agenda şedinţei de Guvern de joi se află şi o...

ALROSA a vândut o parte din diamantele sale statului rus

Acțiunile ALROSA au crescut pe fondul informației că...

Rheinmetall, investiție 63 de milioane de euro în Ungaria

Kristóf Szalay-Bobrovniczky, ministrul Apărării din...

Prețul unei clasice genți Chanel a spart pragul de 10.000 €

O geantă clasică a casei de modă Chanel, un model cu...

Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?

pixel