Ce se întâmplă cu TALOANELE de PENSII? Anunțul IMPORTANT pentru milioane de PENSIONARI
Autor: Antonia Popescu pe 17 sep, 09:03 | Declarația zilei

Ce se întâmplă cu TALOANELE de PENSII? Anunțul IMPORTANT pentru milioane de PENSIONARI

Violeta Alexandru, fostul ministru al Muncii a anunțat schimbări la Casele de Pensii. 

Într-o postare pe pagina personală de Facebook, Violeta Alexandru anunță că lucrurile se mișcă așa cum și-au dorit. Fostul ministru al Muncii anunță că în curând Parlamentul va adopta proiectul prin care pensionarii care primesc pensia pe card vor putea opta pentru primirea talonului mov în format electronic.

Mai exact, pensionarii nu vor mai nevoiți să stea acasă pentru a aștepta talonul de pensie.

Kim Jong Un lansează o rachetă balistică direct din tren

Totodată, aceasta a mai subliniat faptul că, treptat lucrurile se schimbă, iar reformele mari care urmează să fie făcute în următoarea perioadă sunt lucruri concrete pentru toți românii.

"Am trecut și de Comisia de Muncă din Camera Deputaților. Îmi e drag să văd lucrurile mișcându-se. Mai este puțin și se adoptă în Parlament proiectul prin care pensionarii care primesc pensia pe card vor putea opta pentru primirea talonului mov în format electronic. Nu mai trebuie să le facă poștașul program de stat în casă pentru primirea talonului. Mai puțini bani publici în contractul dintre Ministerul Muncii/prin Casa Națională de Pensii Publice și Poșta Română. Se pot face alte lucruri cu acești bani mai ales că sunt pensionari care știu să folosească tehnologia. Uite așa, cu pași mici, schimbăm lucrurile. Marile reforme înseamnă lucruri concrete pentru oameni."


Declarația zilei Vezi toate articolele