Cea mai cumplită PROFEȚIE din istorie! OMENIREA va fi lovită din cer
Autor: Simona Haiduc
Data publicării:
Și tot din cauza omului
Și tot din cauza omului
Previziunile lasate de clarvăzătoarea Vanga înainte de moarte sunt considerate cele mai cumplite din istorie. Toate au fost înregistrate pe bandă magnetică de rude, de apropiați. Unele dintre profeții încă rămân secrete.

Vanga a anunțat că până în 2023 orbita Pământului se va schimba, dar acest fapt va rămâne neobservat de toată lumea. În 2024, va începe un timp de prosperitate și liniște în Rusia. Fericirea va fi de scurtă durată - până în 2033, datorită încălzirii globale, nivelul oceanelor lumii va crește semnificativ, iar unele părți ale pământului vor fi inundate.

În 2043, lumea musulmană va învinge, iar politica mondială se va armoniza. Până în 2050, omenirea va inventa nave ce pot zbura cu viteza luminii. La mijlocul anilor 2060 va izbucni un război între Europa musulmană și America, în care vor fi folosite arme chimice. După 10 ani, oamenii nu vor mai dori să lupte - singura preocupare va fi restaurarea naturii. Divizia de clasă va dispărea.

La sfârșitul anilor 80, va apărea o boală, iar cei care o vor face vor îmbătrâni în câteva zile. Un leac va fi găsit după 12 ani. În 2111, oamenii vor deveni cyborgi, nu vor mai exista persoane bolnave și cu dizabilități. Curând după aceea se va reuși stabilirea unui contact cu civilizații extraterestre.

Citește și VA FI HAOS! Baba Vanga, despre PANDEMIE și anul 2021

Până în 2167, va apărea o nouă religie, ale cărei începuturi există deja. Până la sfârșitul secolului 22, va apărea o nouă rasă - un amestec de asiatici și europeni. Unitățile fizice de măsură vor trebui recalculate. La mijlocul secolului al 23-lea, o boală teribilă va cuprinde lumea. Nu va exista leac. La sfârșitul secolului, oamenii vor face prima călătorie în timp. Vor apărea primii turiști extratereștri.

În 2340, un dezastru teribil va veni pe Pământ din spațiu. La sfârșitul anilor 50, va avea loc un accident pe unul dintre Sorii artificiali creați de om. Va urma o secetă cumplită. Apoi va veni sfârșitul. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Creştere a ratei şomajului la nivel naţional

Rata şomajului înregistrată în evidenţele ANOFM în luna...

Bugetele C.E. Oltenia, Romarm şi IOR, aprobate de Guvern

Decizii importante ale Guvernului României, în şedinţa...

Zara, sursă de inspiraţie pentru cei de la H&M

Noua conducere a H&M se inspiră din strategia...

OUG pentru scăderea prețului gazelor naturale

Guvernul României a adoptat o nouă Ordonanță de Urgență...

Ajutoare de urgenţă acordate de Guvern

Pe agenda şedinţei de Guvern de joi se află şi o...

ALROSA a vândut o parte din diamantele sale statului rus

Acțiunile ALROSA au crescut pe fondul informației că...

Rheinmetall, investiție 63 de milioane de euro în Ungaria

Kristóf Szalay-Bobrovniczky, ministrul Apărării din...

Prețul unei clasice genți Chanel a spart pragul de 10.000 €

O geantă clasică a casei de modă Chanel, un model cu...

Moderna primește 750 milioane de dolari de la Blackstone

Moderna a anunțat că divizia ”Știința vieții” de la...


pixel