CEC Bank a lansat un produs nou. Fără comisioane
Autor: Mara Ivan pe 19 ian, 12:40 | Articole recomandate

Și dobânda este atractivă

CEC Bank a lansat noul pachet de cont curent Smart, fără comisioane şi cu dobândă 0,3% pe an la disponibilul de pe card, a anunţat marţi banca.

Astfel, clienţii pot beneficia de dobânzi similare celor de la conturile de economii pentru sumele de pe card. În cadrul pachetului Smart, CEC Bank acordă o dobândă la vedere de 0,3% pe an la sumele disponibile pe card. De asemenea, nu se percep comisioane la încasările în lei, pentru plăţile intrabancare în lei şi nici pentru retragerile de la ATM.

Comisionul lunar de administrare este zero pentru clienţii care îşi încasează veniturile prin CEC Bank, iar în cazul în care rulajul creditor lunar este sub nivelul salariului minim net pe economie, valoarea comisionului de administrare este de 8,9 lei lunar.

Potrivit băncii, pentru că serviciile bancare sunt din ce în ce mai mult digitale, pachetul Smart oferă acces gratuit la Mobile Banking, Internet Banking, precum şi alerte prin Info SMS pentru operaţiunile cu cardul.

Citește și CEC Bank are un nou director de rețea

Totodată, pachetul Smart de la CEC Bank include acces la următoarele produse şi servicii bancare pentru a putea realiza de oriunde operaţiunile de zi cu zi: cont curent în lei, cont curent în euro, card de debit Mastercard/Visa, cont de economii în lei, Internet Banking, Mobile Banking, Alerte Info SMS cont de card.

De asemenea, pentru plăţile interbancare în lei realizate prin Internet Banking sau Mobile Banking, comisioanele sunt reduse cu 60%. Fondată în 1864, CEC Bank are în prezent cea mai extinsă reţea naţională, cu peste 1.000 de sucursale şi unităţi teritoriale şi active de peste 36 miliarde lei, la sfârşitul primului semestru din 2020. 

Te-ar putea interesa și...
Articole recomandate Vezi toate articolele