Cele mai sigure locuri de vacanță în 2020
Autor: Mara Ivan
Data actualizării:
Data publicării:
Noua Zeelandă, printre destinațiile recomandate
Noua Zeelandă, printre destinațiile recomandate
Lumea poate părea înfricoșătoare, dar realitatea este că pot fi vizitate o mulțime de locuri superbe fără ca viața să fie pusă în pericol. Deși nicio țară nu este complet lipsită de criminalitate, iată 5 de locuri de călătorie cu un istoric foarte scăzut de infracționalitate, conform TravelPulse.

Australia este considerată destinația cea mai sigură din lume pentru 2020, potrivit studiului anual de cercetare al Berkshire Hathaway Travel Protection (BHTP). Țara ocupă primul loc în clasamentul general, precum și în topuri efectuate în funcție de vârstă și de sex, deopotrivă copii, tineri și vârstnici, bărbați și femei fiind în siguranță. Australia a fost numită recent "destinația anului" de revista Travel & Leisure.

Atât cei din generația "millennials" - născuți între anii 1981-1996 -, cât și călătorii de vârstă mijlocie sau de vârstă înaintată consideră Noua Zeelandă ca fiind cel de-al doilea cel mai sigur loc din lume după Australia. Această destinație pașnică cuprinde absolut toate tipurile de forme de relief, peisaje diverse și le oferă o mulțime de posibilități și experiențe turiștilor deschiși la minte și la tot ce este nou, relatează Mediafax.

Călătorii de vârstă medie și matură sunt de acord că Suedia este printre cele mai sigure destinații din lume, conform datelor Berkshire Hathaway Travel Protection. În plus, acest superb stat nordic a fost desemnat "țara cu cea mai bună reputație din lume".

Citește și Cele mai frumoase 10 locuri de vizitat în acest an

Chiar dacă locurile extrem de aglomerate precum Roma sau Veneția pot crea anxietate, este bine de știut că siguranța nu ar trebui să fie o preocupare pentru vizitatorii Italiei. Există o mulțime de motive pentru a face din această țară râvnită prima excelentă escapadă în 2020, iar faptul că turiștii se pot simți în siguranță este doar unul dintre ele.

Amsterdam rămâne unul dintre cele mai căutate orașe din lume, iar siguranța, dar și senzația de libertate pe care le transmite sunt doar două dintre motivele pentru care Olanda este atât de mult vizitată. Nu doar Amsterdam, ci și întreaga țară este extrem de sigură, indiferent dacă turiștii merg acolo pentru a se distra cu prietenii, pentru un weekend romantic în doi sau pentru o vacanță împreună cu copiii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

S-a aprobat prelungirea plafonării tarifelor RCA

Guvernul a aprobat actul normativ prin care se...

Creştere a ratei şomajului la nivel naţional

Rata şomajului înregistrată în evidenţele ANOFM în luna...

Bugetele C.E. Oltenia, Romarm şi IOR, aprobate de Guvern

Decizii importante ale Guvernului României, în şedinţa...

Zara, sursă de inspiraţie pentru cei de la H&M

Noua conducere a H&M se inspiră din strategia...

OUG pentru scăderea prețului gazelor naturale

Guvernul României a adoptat o nouă Ordonanță de Urgență...

Ajutoare de urgenţă acordate de Guvern

Pe agenda şedinţei de Guvern de joi se află şi o...

ALROSA a vândut o parte din diamantele sale statului rus

Acțiunile ALROSA au crescut pe fondul informației că...

Rheinmetall, investiție 63 de milioane de euro în Ungaria

Kristóf Szalay-Bobrovniczky, ministrul Apărării din...

Prețul unei clasice genți Chanel a spart pragul de 10.000 €

O geantă clasică a casei de modă Chanel, un model cu...

Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?

pixel