China avertizează Rusia: Americanii vă pregătesc o SURPRIZĂ
Autor: Simona Haiduc
Data actualizării:
Data publicării:
Armata americană s-a supărat
Armata americană s-a supărat
Statele Unite pregătesc un atac dur asupra flotei ruse din Atlantic. Moscova ar trebui să fie pregătită pentru provocările Washingtonului din regiune, au recomandat experții militari chinezi, comentând revigorarea flotei americane din Atlantic.

Flota rusă ar trebui să se pregătească pentru incidentele neplăcute din Atlantic. Această concluzie a fost făcută de experții militari chinezi după știrea că Statele Unite reînvie Flota Atlanticului pentru a lupta cu Rusia, scrie publicația chineză Sohu.

Analiștii notează că, în ultimii ani, campaniile navelor marinei rusești au enervat armata americană, decisă să nu permită lucrurilor să evolueze. Potrivit Sohu, americanii sunt supărați că Rusia își face tot mai des apariția în apele controlate de Statele Unite. .

Dar, subliniază experții chinezi, acesta nu este singurul factor care a influențat renașterea flotei din Atlantic. Washingtonul consideră Moscova ca o amenințare globală la adresa hegemoniei sale mondiale și, prin urmare, folosește toată gamă de mijloace disponibile pentru a stopa influența rusă în lume, chiar de a o reduce la zero. Este vorba atât de presiune politică, cât și de presiune economică și militară. 

Citește și Război comercial SUA-China. Bursa din New York s-a răzgândit

"Statele Unite au decis că nu este momentul să stea degeaba, au hotărât că este cazul să acționeze ferm și să formeze Flota Atlanticului pentru a lupta împotriva Rusiei. Se pare că rivalitatea dintre marile puterile continuă să prindă forme noi", susține publicația chineză. În acest context, experții recomandă Rusiei să fie pregătită pentru provocările SUA din Atlantic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Oficialii Nissan, pesimişti cu privire la profitul anual

Nissan a înrăutăţit estimările anuale de profit.

Tesla recheamă mii de modele Cybertruck în service

Cunoscutul producător de mașini electrice, deținut de...

Benzină și motorină. Guvernul ungar vrea să umble la prețuri

Subiectul figurează pe agenda de săptămâna viitoare a...

O importantă companie intră pe piața energiei din România

Este vorba despre unul dintre cei mai mare dezvoltatori...


pixel