Vladimir Putin ar avea un copil din flori cu o femeie de serviciu
Autor: Oana Pavelescu
Data publicării:
Președintele Rusiei, Vladimir Putin
Președintele Rusiei, Vladimir Putin
Știrea conform căreia Vladimir Putin ar avea un copil din flori a luat lumea prin surprindere însă nu este pentru prima oară când această idee este speculată.

O anchetă a jurnalișilor publicației Proekt arată că liderul de la Kremlin ar putea fi întradevăr tată unei adolescente de 17 ani, copil care ar fi rezultatul unei relații pe care președintele rus ar fi avut-o cu Svetlana Krivonogik.

Svetlana Krivonogik este beneficiara unei companii care deține o cotă la Rossiya Bank, instituție care a fost a fost sancționată de Occident după anexarea Crimeei din 2014 pentru conexiunile sale cu elita politică a Rusiei.

Yelizaveta Vladimirovna Krivonogik, în vârstă de 17 ani, seamănă izbitor cu Vladimir Putin, spun jurnaliștii Proekt care au procurat fotografii cu adolescenta. 

Proekt estimează valoarea totală a proprietăților și activelor comerciale cunoscute ale Svetlanei Krivonogik din Moscova, Sankt Petersburg și Sochi, la 102 milioane de dolari.

Jurnaliștii spun că au reușit să obțină o copie a certificatului de naștere al tinerei iar în document nu este trecut numele tatătui ci doar patronimicul Vladimirovna (patronimic: nume pe care îl poartă, după tată, toți membrii unei familii; nume de familie).

COVID-19. Vladimir Putin, propunere de nerefuzat

Proekt a declarat că nu va publica fotografii cu Yelizaveta Krivonogik din motive etice. Adolescenta ar fi șters fotografiile care îi arătau fața de pe rețelele de socializare după ce jurnaliștii i-au contactat mama.

Relația lui Putin cu Krivonogik ar fi început în anii 1990 înainte ca acesta să devină președinte, afirmă Proekt care citează două surse care au dorit să își păstreze anonimatul. 

Femeia a lucrat ca femeie de serviciu și a locuit într-un apartament comunal înainte de a se muta într-o locuință din cartierul elitelor din Sankt Petersburg. Relația celor doi s-a încheiat probabil „undeva aproape de sfârșitul ultimului deceniu”, a raportat acesta.

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a declarat că a fost anterior întrebat despre Krivonogik, dar că nu știe nimic despre ea.

„Da, am fost întrebat despre acest nume de familie, dar nu am auzit niciodată nimic despre el și nu știu nimic”, a spus Interfax pe Peskov, spunând reporterilor după publicarea raportului Proekt miercuri.

„Este pentru prima dată când aud de o astfel de femeie și nu vă pot spune nimic despre asta”, a adăugat el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Bugetele C.E. Oltenia, Romarm şi IOR, aprobate de Guvern

Decizii importante ale Guvernului României, în şedinţa...

Zara, sursă de inspiraţie pentru cei de la H&M

Noua conducere a H&M se inspiră din strategia...

OUG pentru scăderea prețului gazelor naturale

Guvernul României a adoptat o nouă Ordonanță de Urgență...

Ajutoare de urgenţă acordate de Guvern

Pe agenda şedinţei de Guvern de joi se află şi o...

ALROSA a vândut o parte din diamantele sale statului rus

Acțiunile ALROSA au crescut pe fondul informației că...

Rheinmetall, investiție 63 de milioane de euro în Ungaria

Kristóf Szalay-Bobrovniczky, ministrul Apărării din...

Prețul unei clasice genți Chanel a spart pragul de 10.000 €

O geantă clasică a casei de modă Chanel, un model cu...

Moderna primește 750 milioane de dolari de la Blackstone

Moderna a anunțat că divizia ”Știința vieții” de la...


pixel