CNAIR: Lucrările la Lotul 1 al Autostrăzii Sebeș Turda au ajuns la peste 78%
Autor: Mara Ivan pe 18 oct 2019 / 20:31 | Comunicate de presa

Se lucrează bine și la varianta de ocolire a municipiului Bacău

Stadiul fizic al lucrărilor pentru obiectivul Autostrada Sebeș Turda, Lot 1 a ajuns, în prezent, la 78,6%, față de 61% cât era în decembrie 2018, potrivit unui comunicat al CNAIR.

“Având în vedere că lucrările rămase de executat nu afectează partea carosabilă, există posibilitatea ca în funcție de condițiile meteorologice, acest sector de autostradă să fie deschis circulației la sfârșitul acestui an”, se arată în comunicatul citat de Mediafax.

Totodată, CNAIR precizează că, în ceea ce privește Autostrada Brașov-Târgu Mureș-Cluj-Oradea, Secțiunea 3C, Suplacu de Barcău-Borș, Subecțiunea 3C3, Biharia-Borș, km 59+100-64+450 a pornit de la stadiul fizic de 2,02% în aprilie, iar în prezent, stadiul a ajuns la 49,06%.

Citește și CNAIR. Autostrada Lugoj - Deva. Lotul 3 se deschide cu restricții

Pe Secțiunea 2A: Ogra-Câmpia Turzii, lotul 2, Iernut-Chetani, stadiul fizic este de 80,47% în prezent, față de 64,99% în aprilie.

Potrivit CNAIR, o evoluție semnificativă au înregistrat și lucrările de la varianta ocolitoare Bacău, care au început în luna martie a anului curent și, în prezent, au atins un stadiu fizic de 38%.

Te-ar putea interesa și...
Comunicate de presa Vezi toate articolele