Codul SECRET de la Casa Regală! Află TOTUL aici
Autor: Dana Mihai pe 23 ian, 08:06 | Articole recomandate

Codul SECRET de la Casa Regală! Află TOTUL aici

Soțul reginei, prințul Philip, în vârstă de 99 de ani, a avut câteva sperieturi de sănătate în ultimii ani, ceea ce înseamnă că planurile pentru înmormântarea sa s-au intensificat.

Când un membru al Familiei Regale moare, există planuri stricte pentru ceea ce se întâmplă în continuare. Aceste planuri au nume de cod diferite, în funcție de membrul familiei regale care moare.

Prințul Philip, în vârstă de 99 de ani, urmează să împlinească 100 de ani la 10 iunie anul acesta și este cel mai vechi membru al Familiei Regale Britanice.

Regina Elisabeta are semne SECRETE! Ce înseamnă când umblă în geantă

În timp ce ducele de Edinburgh, sperăm, are mulți ani fericiți în față, există un plan pentru el în cazul morții sale.

Numele de cod secret pentru acest plan se numește Operațiunea Forth Bridge. Numele se referă la un pod suspendat care leagă Edinburgh de Perth.

Conform Reader’s Digest, Lordul Chamberlain se va consulta cu prim-ministrul și apoi va căuta dorințele specifice reginei cu privire la anunțul decesului.

Restul lumii nu va afla știrile până când Palatul Buckingham nu le anunță oficial, probabil în câteva ore. Dacă decesul se produce peste noapte, este de așteptat ca anunțul decesului să vină la 8a.m.

Marea Britanie va intra apoi într-o perioadă de doliu național, unde steagurile vor fi coborâte la jumătate de catarg.

Te-ar putea interesa și...
Articole recomandate Vezi toate articolele