Coreea de Nord amenință iarăși SUA: Așteptările voastre vor aduce dezamăgire
Autor: Antonia Popescu
Data actualizării:
Data publicării:
Kim Jong Un scoate armata
Kim Jong Un scoate armata
Un oficial nord-coreean de vârf a avertizat marți Statele Unite să nu interpreteze greșit comentariile liderului statului comunist.

Oficialul a transmis că acest lucru se va concluziona într-o dezamăgire, întrucât un trimis american care intenționează să restabilească discuțiile cu Nordul, este pe cale să se întâlnească cu președintele Coreei de Sud.

Kim Yo Jong, un înalt oficial al partidului de guvernământ din Coreea de Nord și sora liderului Kim Jong Un, a publicat o declarație în mass-media de stat în care se spune că Statele Unite par să interpreteze semnalele din Coreea de Nord în „mod greșit”.

CAFEAUA! Britanicii au descoperit ceva NEȘTIUT până acum

Ea îi răspundea consilierului american pentru securitate națională, Jake Sullivan, care, duminică, a spus că a văzut ca un „semnal interesant” discursul recent al lui Kim Jong Un privind pregătirea atât pentru confruntare, cât și pentru diplomație cu Statele Unite.

"Se pare că SUA ar putea interpreta situația în așa fel încât să caute un confort pentru ei înșiși", a spus ea în declarația citată de Reuters.

„Așteptările, pe care au ales să le proiecteze într-un mod greșit, îi vor determina să plonjeze într-o dezamăgire mai mare”, a continuat aceasta.

Programul de armament nuclear al Coreei de Nord a fost o problemă aparent de nerezolvat pentru Statele Unite de ani de zile.

Administrația președintelui Joe Biden a efectuat o revizuire a politicii față de Coreea de Nord, care are drept obiectiv găsirea unei modalități „calibrate și practice” care i-ar putea determina pe aceștia să renunțe la armele nucleare, potrivit Antena3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Tesla recheamă mii de modele Cybertruck în service

Cunoscutul producător de mașini electrice, deținut de...

Benzină și motorină. Guvernul ungar vrea să umble la prețuri

Subiectul figurează pe agenda de săptămâna viitoare a...

O importantă companie intră pe piața energiei din România

Este vorba despre unul dintre cei mai mare dezvoltatori...


pixel