Covid-19 depistat în familia președintelui SUA. A stat lângă Trump
Autor: Mara Ivan
Data publicării:
A fost trimisă imediat în izolare
A fost trimisă imediat în izolare
Kimberly Guilfoyle, iubita fiului cel mare al preşedintelui american Donald Trump, a fost testată pozitiv la coronavirus, a relatat vineri New York Times, informează agențiile de presă. 

Guilfoyle, avocată şi fostă prezentatoare a postului Fox News, este una dintre principalele responsabile cu finanţarea campaniei preşedintelui Trump pentru scrutinul din noiembrie. Ea s-a aflat vineri seară la Muntele Rushmore, în Dakota de Sud, pentru a asista la discursul preşedintelui şi la focurile de artificii cu prilejul zilei naţionale, sărbătorită pe 4 iulie.

Testată pozitiv după un examen de rutină practicat asupra tuturor persoanelor susceptibile a intra în contact direct cu preşedintele american, Guilfoyle, în vârstă de 51 de ani, a fost plasată imediat în izolare, potrivit New York Times.

Citește și Coronavirus. Val de îmbolnăviri în SUA! RECORD după RECORD

''Se simte bine, va fi testată din nou pentru a verifica, deoarece este asimptomatică", a declarat pentru cotidianul american un alt responsabil cu finanţarea campaniei preşedintelui Trump, Sergio Gor. ''Testul lui Donald Trump Junior a ieşit negativ, însă ca măsură de precauţie a fost şi el izolat şi şi-a anulat orice apariţie publică", a adăugat el.

Potrivit New York Times, Kimberly Guilfoyle nu a călătorit cu avionul preşedintelui Trump pentru a ajunge la Muntele Rushmore. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Oficialii Nissan, pesimişti cu privire la profitul anual

Nissan a înrăutăţit estimările anuale de profit.

Tesla recheamă mii de modele Cybertruck în service

Cunoscutul producător de mașini electrice, deținut de...

Benzină și motorină. Guvernul ungar vrea să umble la prețuri

Subiectul figurează pe agenda de săptămâna viitoare a...

O importantă companie intră pe piața energiei din România

Este vorba despre unul dintre cei mai mare dezvoltatori...


pixel