COVID-19, subiect interzis în acest loc
Autor: Antonia Popescu pe 20 noi, 21:50 | Articole recomandate

COVID-19, subiect interzis în acest loc

Un bar din Roma are afişat deasupra tejghelei mesajul "Discuţiile despre coronavirus sunt interzise". Ideea patroanei este de a le reda clienţilor "serenitatea" obligându-i să nu mai abordeze acest subiect omniprezent şi anxiogen, relatează vineri AFP.

"De câteva luni se vorbeşte de acelaşi lucru şi am ales să detensionăm atmosfera înfruntând situaţia cu un zâmbet şi un pic de serenitate şi detaşare", a explicat pentru France Presse Cristina Mattioli, proprietara barului Feeling.

CNPP: Când poate solicita soţul supravieţuitor PENSIA de urmaş

Pe o altă pancartă, ea le-a pus la dispoziţie clienţilor şi "Idei de subiecte de conversaţie - actualitate, viaţa celebrităţilor, istorie, cultură generală"."Nu este niciun fel de negaţionism sau negare a situaţiei din prezent, e doar un mijloc de a regăsi un pic de serenitate", a subliniat italianca.Potrivit ei, clienţii au "reacţionat pozitiv". "La început au râs, pe urmă au spus ".Din cauza pandemiei, barul Cristinei trebuie să închidă la ora 6 seara, ca toate localurile din regiunile considerate mai puţin afectate, celelalte fiind închise.

Te-ar putea interesa și...
Articole recomandate Vezi toate articolele