De acum încep TĂIERILE! Analistul Adrian Câciu DETALIAZĂ
Autor: DCBusiness Team pe 28 iul, 13:27 | Mutarea zilei

De unde se taie

”Până acum a fost alint şi păcăleală sau cum se spune în popor "dus cu zăhărelul", consideră analistul Adrian Câciu. Și avertizează: ”De acum încep TĂIERILE”.

Într-o postare pe Facebook, analistul detaliază. Astfel, scrie el, ”se taie bani de la alocaţiile copiilor aşa cum au fost stabilite acestea prin legea 14/2020 în vigoare din ianuarie 2020. Se taie bani de la pensii aşa cum au fost prinse ele in bugetul de asigurari sociale de stat adoptat prin asumarea răspunderii Guvernului prin legea nr. 6/2020.Aici lucrurile sunt de o perversitate dureroasă pentru 5 milioane de oameni”.

Adrian Câciu abordează și problema asigurărilor sociale și precizează că bugetul aferent a fost ”adoptat prin ASUMAREA RĂSPUNDERII de către aceiaşi oameni care astăzi uită ce si-au asumat şi taie din buget. Mai au si obrăznicia să spună ca ei cresc pensii în contextul in care vor tăia 7,5 miliarde lei de la bugetul BAS”, afirmă analistul. 

Citește și Unde sunt banii? Adrian Câciu: Urmează a treia GAURĂ în bugetul României

”Votati-i! Vânzătorii de gogoşi şi de himere vă cumpără pe bază de iluzii ieftine”, continuă profesorul ASE. ”Veti rămâne în fundul gol dar ce nu faceţi voi pentru astfel de personaje consecvente care vă lasă să trăiţi în sărăcie. 9 milioane de persoane vor simți pe pielea lor începând din lunile următoare aceste experimente de austeritate”, apreciază Adrian Câciu, în opinia căruia ”referitor la profesionalism şi Dorel de pe macara era mai pregătit si mai consecvent!”. 

Te-ar putea interesa și...
Mutarea zilei Vezi toate articolele