DECLARAȚIA lui Neil Armstrong despre existența extratereștrilor
Autor: Dana Mihai pe 06 aug, 10:14 | Articole recomandate

Neil Armstrong credea în existența extratereștrilor după călătoria pe lună

Neil Armstrong a fost un astronaut american, pilot de încercare și pilot naval, cunoscut ca fiind primul om care a pășit pe Lună. Acesta credea cu tărie în extratereștrii.

Fiul său a făcut dezvăluiri despre legendarul astronaut NASA, Neil Armstrong. A povestit că tatăl său a crezut mereu în extratereștrii.

Mark Armstrong, un inginer software din Silicon Valley, avea doar șase ani când tatăl său a schimbat cursul istoriei cu „saltul său uriaș pentru omenire”.

Deșeurile spațiale ar putea fi observate de la sol și în timpul zilei

Era în vara anului 1969, iar familia Armstrong a plecat în Florida pentru lansarea la Cape Canaveral și înapoi la casa lor din Houston, pentru a urmări restul misiunii și cea mai important aterizare din 20 iulie.

Primul bărbat de pe Lună Armstrong a murit în 2012. Dacă era în în viață astăzi, își sărbătorea vârsta de 90 de ani de naștere.

Reflecându-se la realizările tatălui său, Mark, 57 de ani, a spus că, în ciuda faptului că Armstrong a atins cerurile în misiunea istorică Apollo 11, nu a recunoscut vreodată că el crede în Dumnezeu, dar a crezut în formele de viață extraterestră.

Tatăl meu era un inginer și un om de știință în primul rând, dar avea un spirit minunat, cu un mare simț al umorului. Dar am auzit cândva pe cineva să-l întrebe dacă a crezut în viața extraterestră și răspunsul său a fost „ar fi arogant să nu”., a declarat Mark Armstrong.

 

Te-ar putea interesa și...
Articole recomandate Vezi toate articolele