Descoperire MACABRĂ. Doctorul: DIAVOLUL este deja AICI
Autor: Dana Mihai pe 25 feb, 07:30 | Articole recomandate

Descoperire MACABRĂ. Doctorul: DIAVOLUL este deja AICI

O nouă variantă de COVID-19 a fost identificată în California și NU este DOAR rezistentă la vaccin, spune dr. Charles Chiu, se răspândește mai UȘOR și pare să aibă o rată a mortalității mai mare.

O nouă variantă de coronavirus identificată în California se răspândește mai ușor decât tulpina originală, este mai probabil să provoace boli severe și este rezistentă atât la vaccinuri, cât și la anticorpii produși de alte soiuri, avertizează un epidemiolog renumit.

AstraZeneca nu fuge de ADEVĂR! Într-adevăr, există unele probleme

Doctorul Eric Feigl-Ding citează un raport al oamenilor de știință de la Universitatea California din San Francisco (UCSF), care afirmă că un grup de mutații din stat fac din tulpina californiană o „variantă de îngrijorare” la fel de periculoasă ca cele din Africa de Sud, Brazilia și Regatul Unit.

El avertizează că două pandemii COVID-19 diferite se răspândesc deodată. „Mulți cred că, cu cazurile în scădere, pandemia este aproape terminată, dar adevărul este că există acum două virusuri COVID-19 diferite (SARS-CoV-2): pandemii divergente. Vechea tulpină scade, în timp ce cea mai contagioasă # B117 domină.”, adaugă el. "În curând vom fi loviți foarte tare."

Dr. Charles Chiu, cercetător în boli infecțioase spune că această nouă variantă, numită B.1.427 / B.1.429 de către cercetători, va reprezenta probabil 90% din infecțiile statului până la sfârșitul lunii martie. Analiza timpurie sugerează că B.1.427 / B.1.429 poate fi, de asemenea, mai mortală decât alte tulpini.

"Diavolul este deja aici. Mi-aș dori să fie diferit. Dar știința este știința.", a spus el pentru LA Times.


Articole recomandate Vezi toate articolele