Ea este PACIENTUL ZERO al virusului COVID-19 din Wuhan
Autor: Dana Mihai
Data publicării:
Ea ar fi PACIENTUL ZERO al virusului COVID-19 din Wuhan
Ea ar fi PACIENTUL ZERO al virusului COVID-19 din Wuhan
Misterul înconjoară locul unde se află un om de știință de la un laborator de top secret din Wuhan despre care se crede că a devenit „pacientul zero” înainte ca virusul să fie recunoscut oficial de Beijing.

Misterul înconjoară locul unde se află primul pacient al pandemiei cu coronavirus, pe care Organizația Mondială a Sănătății recunoaște că nu poate fi niciodată urmărit.

Un om de știință chinez de la un laborator de top secret din Wuhan, Huang Yanling, a fost suspectat ca „pacient zero” în rapoarte cu luni înainte ca virusul să fie recunoscut oficial de către Beijing.

Au stârnit zvonuri că ar fi „dispărută” din China, fie prin transfer, fie incinerată după ce a murit de virus.

Coronavirus: Combinația de VACCINURI Sputnik V - AstraZeneca

Conducătorul tehnic al OMS cu privire la boală, Maria Van Kerkhove, nu a numit-o pe Yanling, dar a recunoscut că este posibil ca primul pacient să nu fie găsit niciodată.

Ea a spus: „Trebuie să fim atenți la utilizarea frazei pacient zero, pe care mulți oameni o indică ca primul caz inițial. S-ar putea să nu găsim niciodată cine a fost pacientul zero. Ceea ce trebuie să facem este să urmăm știința și să urmăm studiile. "

Departamentul de Stat al SUA a susținut că Partidul Comunist Chinez a oprit anchetatorii de la intervievarea cercetătorilor din Wuhan „inclusiv a celor bolnavi în toamna anului 2019”.

"Beijingul continuă astăzi să rețină informațiile vitale de care oamenii de știință au nevoie pentru a proteja lumea de acest virus mortal și de următorul", a adăugat sâmbătă secretarul de stat Mike Pompeo.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Tesla recheamă mii de modele Cybertruck în service

Cunoscutul producător de mașini electrice, deținut de...

Benzină și motorină. Guvernul ungar vrea să umble la prețuri

Subiectul figurează pe agenda de săptămâna viitoare a...

O importantă companie intră pe piața energiei din România

Este vorba despre unul dintre cei mai mare dezvoltatori...


pixel