Ea este PACIENTUL ZERO al virusului COVID-19 din Wuhan
Autor: Dana Mihai pe 19 ian, 22:36 | Articole recomandate

Ea ar fi PACIENTUL ZERO al virusului COVID-19 din Wuhan

Misterul înconjoară locul unde se află un om de știință de la un laborator de top secret din Wuhan despre care se crede că a devenit „pacientul zero” înainte ca virusul să fie recunoscut oficial de Beijing.

Misterul înconjoară locul unde se află primul pacient al pandemiei cu coronavirus, pe care Organizația Mondială a Sănătății recunoaște că nu poate fi niciodată urmărit.

Un om de știință chinez de la un laborator de top secret din Wuhan, Huang Yanling, a fost suspectat ca „pacient zero” în rapoarte cu luni înainte ca virusul să fie recunoscut oficial de către Beijing.Au stârnit zvonuri că ar fi „dispărută” din China, fie prin transfer, fie incinerată după ce a murit de virus.

Coronavirus: Combinația de VACCINURI Sputnik V - AstraZeneca

Conducătorul tehnic al OMS cu privire la boală, Maria Van Kerkhove, nu a numit-o pe Yanling, dar a recunoscut că este posibil ca primul pacient să nu fie găsit niciodată.Ea a spus: „Trebuie să fim atenți la utilizarea frazei pacient zero, pe care mulți oameni o indică ca primul caz inițial. S-ar putea să nu găsim niciodată cine a fost pacientul zero. Ceea ce trebuie să facem este să urmăm știința și să urmăm studiile. "Departamentul de Stat al SUA a susținut că Partidul Comunist Chinez a oprit anchetatorii de la intervievarea cercetătorilor din Wuhan „inclusiv a celor bolnavi în toamna anului 2019”."Beijingul continuă astăzi să rețină informațiile vitale de care oamenii de știință au nevoie pentru a proteja lumea de acest virus mortal și de următorul", a adăugat sâmbătă secretarul de stat Mike Pompeo.

Te-ar putea interesa și...
Articole recomandate Vezi toate articolele