Elena Cristian, despre PENSII: CĂRȚILE au fost ARUNCATE! O decizie în BĂTAIE DE JOC
Autor: Dana Mihai pe 22 ian, 16:39 | Opinii
Exclusiv

Recalculare PENSII. Elena Cristian: PĂCĂLEALĂ cât casa. NU au cum sa recalculeze

Elena Cristian, redactor Șef DCBusiness, își exprimă cu regret părerea despre decizia luată de Guvernul Cîțu cu privire la majorarea punctului de PENSIE.

"Cărțile au fost aruncate, guvernul a decis: pensionarii vor primi o ”megamajorare” a pensiilor de...3%. Mai exact, punctul de pensie va fi indexat (nu se știe de când) cu 3%. Un procent care nu a fost vehiculat în campania electorala, care nu se regăsește în programul de Guvernare și care, cu siguranță, nu este în legea în vigoare. Ce înseamnă 3% pentru 80% dintre pensionarii României? Un plus de la 10 lei la max 50 lei. Punctul de pensie este în acest moment 1.442 lei. După această îndexare va fi 1.485 lei. Cum 80% dintre pensii sunt sub 2.000 lei, este cât se poate de limpede că doar norocoșii vor primi peste 50 lei în plus.", a declarat jurnalista.

MAJORAREA punctului de PENSIE. Elena Cristian: Nu înțeleg de unde a apărut 3%

Elena Cristian explică de ce consideră că această decizie luată este o bătaie de joc, și cum acest Guvern calcă în picioare o lege promulgată chiar de Iohannis.

"O decizie în bataie de joc care arată cât preț pune actualul Guvern pe propriul program de guvernare. Dar mai ales pe lege. Ce exemplu să dai tu, Guvern, când calci în picioare o lege propmulgată de președintele României”, a mai adăugat analistul financiar.

Te-ar putea interesa și...
Opinii Vezi toate articolele