Elon Musk se ține de cuvânt. Vinde alte patru proprietăți
Autor: Simona Haiduc pe 02 iul, 14:58 | Articole recomandate

Elon Musk: Nu sunt o persoană foarte religioasă, dar m-am rugat pentru acest lucru

Elon Musk a semnat o scrisoare de intenție pentru vinderea a altor patru proprietăți californiene pentru mai multe zeci de milioane de dolari, relatează Daily Mail. Imobilele se află la Los Angeles și au fost înscrise ca un singur bun combinat la un preț fix de 62,5 milioane de dolari. 

Această scoatere la vânzare vine la câteva săptămâni după o operațiune similară, când patronul Tesla, întreprindere evaluată la 38 miliarde de dolari, și-a vândut două vile din Bel Air pentru modica sumă de 39,5 milioane de dolari, precum și o altă reședință situată la Hillsborough, în California, pentru 35 de milioane de dolari. Într-o postare pe Twitter, din 1 mai, miliardarul american a jurat să vândă aproape toate bunurile sale materiale.

Potrivit Daily Mail, proprietățile din Bel Air au fost cumpărate de Arya Chalon, LLC, o nouă entitate condusă de Ardie Tavangarian, dezvoltator și creator de vile. Nu a fost precizat prețul. 

Începând din 2012, Elon Musk a cheltuit în jur de 100 de milioane de dolari pentru a achiziționa șapte proprietăți, după cum scrie The Wall Street Journal. În 2015 el a cumpărat o fermă, pentru 4,3 milioane de dolari și o vilă de 20 de milioane. Un an mai târziu, el a devenit noul locatar al unei impresionante proprietăți de 24,25 milioane de dolari. 

Citetește și NASA. Bob și Doug, astronauții care au crezut în SpaceX VIDEO

De ce le vinde? ”Nu, nu am nevoie de bani. Am două obiective pentru care mă voi consacra: Marte și Terra. Iar atâtea proprietăți nu fac decât să vă îngreuneze existența”, a explicat omul de afaceri într-o altă postare pe Twitter. Potrivit Bloomberg Billionaires Index, averea lui Musk a crescut în ultimul an de la 24,4 miliarde de dolari la 51,7 miliarde, el devenind, astfel, al 17-lea cel mai bogat om din lume. 

Te-ar putea interesa și...
Articole recomandate Vezi toate articolele