Eugen Teodorovici: Planul de relansare economică, un pom de Crăciun din plastic
Autor: Oana Pavelescu pe 01 iul, 16:47 | Articole recomandate

Eugen Teororovici desființează planul de relansare economică al Guvernului Orban

Eugen Teodorovici, fostul ministru al Finanțelor, și-a exprimat opinia în legătură cu planul de relansare economică ce a fost dat publicității astăzi de Guvernul Orban.

Fostul ministru iși exprimă dezamăgirea față de planul de relansare economică despre care spune că este o bătaie de joc, opinie pe care a postat-o pe contul său de Facebook.

”Programul de relansare economică al PNL este un mare #ZERO pentru România!”, scrie Teodorovici și continuă spunând că: ”Am parcurs cu mult interes “amplul" program pe care Orban &Co trebuia să-l prezinte pe 1 iunie!! Niciodată nu e prea târziu ar spune unii, dar în situația actuală a economiei românești este o BĂTAIE DE JOC crasă la adresa românilor și a mediului de afaceri. Deși lansat în plină vară, programul PNL este departe de ceea ce ar fi trebuit să fie un program pentru relansarea economică a României, putând fi, mai degrabă, asemănat unui "pom de Crăciun" plin de promisiuni electorale.”

Program de relansare. Adrian Câciu: Se apasă pe cheltuieli bugetare, pe deficit

Teodorovici apreciază că: ”Dacă am lua fiecare pagină în parte și am depune-o în Parlament, ca o critică adusă Executivului, s-ar califica drept o auto-moțiune de cenzură. Da, o moțiune pe care Guvernul acesta incompetent și rău-voitor și-a scris-o singur, în grabă, în disperare, într-un atac de panică în fața milioanelor de oameni și a sutelor de mii de firme românești care nu mai au răbdare și nu mai pot îndura umilința și bătaia de joc!Fără să exagerez cu nimic, aș zice că ar fi o moțiune mult mai bună decât ar fi în stare să o scrie actuala conducere PSD”.

Senatorul mai este de părere că planul de relansare este: ”[...] maculatură făcută în birourile de la Palatul Victoria sau, și mai rău, la sediul PNL, NU au fost discutate și analizate tocmai cu cei cărora ar fi trebuit să li se aplice – cetățenii și mediul de afaceri‼️Programul propus de Orban nu este altceva decât o înșiruire pestriță și incoerentă de măsuri şi obiective de investiții, fără nicio rigoare în privința proiecției temporale și resurselor financiare care să le poată susține. Nu vedem nimic dincolo de sclipirea unor "globulețe" și strălucirea "ghirlandelor" dintr-un biet "pom de Crăciun" ... de plastic!”

Eugen Teodorovici încheie spunând că: ”Așadar, POPULISM ... fără număr, fără număr, în speranța că-şi vor “repara" măcar puţin imaginea şi vor mai câștiga câte ceva (pentru EI‼️), până la alegeri!Greșit, domnilor guvernanți!! România nu e de vânzare și, cu siguranță, veți fi taxați de români pe măsura incompetenței de care dați dovadă zi de zi!P.S. În locul președintelui Iohannis, m-aș mai gândi dacă merită să fiu alături de Orban, azi, la Club, să susțin așa ceva⁉️”

Te-ar putea interesa și...
Articole recomandate Vezi toate articolele