Fiica cea mare a lui Bill Gates s-a măritat. Cine este Nayel Nassar
Autor: Stella Soare
Data publicării:
Jennifer Gates și Nayel Nassar
Jennifer Gates și Nayel Nassar
VInerea trecută fiica lui Bill și Melinda Gates, în vârstă de 25 de ani, s-a căsători oficial cu iubitul ei după o relație care durează de multă vreme cu Nayel Nassar, în vârstă de 30 de ani. Cuplul a schimbat jurămintele în cadrul unei mici ceremonii musulmane pe proprietatea familiei Gates din North Salem, New York.

Ceremonia privată a avut loc înainte de nunta și recepția care a vut loc sâmbătă, în aceeași locație, și care a avut peste 300 de invitați. Coldplay și cântărețul Harry Hudson au fost angajați să cânte la ceremonie.

Jennifer, care este practică călăria și în prezent studiază medicina la New York, a purtat o rochie de dantelă cu mânecă lungă, creată la comandă de Vera Wang. Ea i-ar fi rugat atât pe Bill și pe Melinda - care și-au anunțat divorțul la începutul acestui an, după mai bine de 27 de ani de căsătorie - să o conducă la altar.

Luna trecută, Jennifer a împărtășit pe Instagram fotografii de la petrecerea ei de dinainte de nuntă, găzduită de Melinda. Ea a scris și o postare în care spunea că: "Mulțumesc pentru această sărbătoare incredibil de specială, @melindafrenchgates. Atât de profund recunoscătoare pentru toate femeile extraordinare din viața mea care mă sfătuiesc, mă susțin și mă încurajează".

Bill și Melinda Gates au divorțat OFICIAL

Jennifer a început să se întâlnească cu Nassar - un om de afaceri care, ca și ea, este un jokeu desăvârșit și coleg de facultate la Universitatea Stanford - în 2017. Ea și-a anunțat logodna în ianuarie 2020, care a avut loc în timp ce cei doi se aflau într-o excursie la schi. 

"Nayel Nassar, ești unic în felul tău. Absolut m-ai dat gata în weekendul trecut, surprinzându-mă în cea mai semnificativă locație pentru una dintre multele noastre pasiuni comune", a scris Jennifer în postarea de pe Instagram despre marele moment. "Abia aștept să ne petrecem restul vieții învățând, crescând, râzând și iubind împreună. Da, de un milion de ori mai mult".

În propria postare de pe Instagram, Nassar a scis fericit: "A SPUS DA!!!". Simt că sunt cel mai norocos (și fericit) bărbat din lume în acest moment. Jenn, ești tot ceea ce mi-aș fi putut imagina...și mult mai mult decât atât. Abia aștept să continuăm să creștem împreună în această călătorie numită viață pe care și pur și simplu nu mi-o mai pot imagina fără tine. Te iubesc mai mult decât îți poți imagina și îți mulțumesc pentru că faci ca fiecare zi să mi se pară un vis. În cinstea veșniciei!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Bulgari a dezvăluit cel mai subțire ceas din lume VIDEO

Poate una dintre trăsăturile specifice sau ciudățeniile...

Ceasurile elvețiene iau cu asalt India

Producătorii de ceasuri elvețieni lansează un atac...

PANZANI dorește să intre la Bursa de Valori din Amsterdam

Fondul de investiții CVC a anunțat că vrea să se alăture...

Băncile europene cer să fie declarate sectoare strategice

Băncile europene fac un apel către Uniunea Europeană...

Cum pot fi lansate noi cazinouri în România?

În jocurile de noroc, concurența este un element...

Șeful Stellantis își apără salariul de 36,5 milioane de euro

”Ca un jucător de fotbal, există un contract”, a...

Incendiu de proporții la Bursa de la Copenhaga

Un incendiu care a devastat vechea clădire a bursei de...

China: Economia a depășit așteptările în primul trimestru

Sunt date statistice care își vor influența cu precădere...


pixel