Glume pe seama lui Jeff Bezos după ce a fost în spațiu VIDEO
Autor: Oana Pavelescu pe 21 iul, 10:28 | Articole recomandate

Glumele pe seama lui Jeff Bezos curg

Rețelele de socializare sunt inundate de glume pe seama miliardarului Jeff Bezos după ce acesta a efectuat primul său zbor în spațiu. Faptul că cel mai bogat om din lume este extrem de antipatizat nu mai este un secret pentru nimeni iar valul de glume nu sunt chiar o surpriză așa de mare.

Una dintre glume este mai mult un sarcasm amar care se referă la condițiile extrem de proaste în care angajații Amazon își desfășoară activitatea.

Cel care a lansat bancul este nimeni altul decât Trevor Noah, realizatorul emisiunii umoristice Daily Show care spune într-o postare pe Twitter că cele cinci minute petrecute de Jeff Bezos în spațiu sunt ca pauza unei zile de muncă de 16 ore de la Amazon.

Alte glume mult mai dure au fost cele legate de forma rachetei care are un aspect falic, temă care a lansat un tsunami de glume care mai de care mai amuzante sau mai răutăcioase.

Jeff Bezos, cel mai bogat om de pe planetă şi fondatorul Amazon, însoţit de alţi trei membri ai echipajului, a decolat marţi, de la o bază de lansare din West Texas, către un zbor suborbital la bordul rachetei New Shepard, construită de compania Blue Origin, într-o lansare esenţială pentru viitoarea eră a turismului spaţial, la mai puţin de două săptămâni după un zbor similar al lui Richard Branson.

Bezos a fost însoţit de fratele său, Mark, cu şase ani mai mic, de cea mai vârstnică persoană care călătoreşte în spaţiu, Wally Funk, în vârstă de 82 de ani, fostă femeie pilot, dar şi de cel care va deveni astfel cel mai tânăr astronaut din istorie, Oliver Daemen, de 18 ani, care a primit în dar această călătorie.

Compilație de secvențe din diverse filme care fac referire la forma rachetei lui Bezos.

pic.twitter.com/3YnPARduZF

— Xavier Robinson (@Nightwing55251) July 20, 2021

Articole recomandate Vezi toate articolele