Guvernul PRELUNGEȘTE șomajul TEHNIC. Află până când
Autor: Antonia Popescu
Data actualizării:
Data publicării:
Scumpirile la gaze, energie electrică și carburanți sunt cele care au contribuit cel mai mult la nivelul ridicat al inflației.
Scumpirile la gaze, energie electrică și carburanți sunt cele care au contribuit cel mai mult la nivelul ridicat al inflației.
Guvernul urmează să aprobe în şedinţa de vineri două acte normative: unul pentru prelungirea şomajului tehnic până la jumătatea anului viitor şi unul pentru prelungirea măsurii privind programul flexibil de lucru.

"Avem două acte normative, o ordonanţă de urgenţă şi o hotărâre de Guvern, pentru prelungirea şomajului tehnic până la jumătatea anului viitor, respectiv pentru prelungirea măsurii privind programul flexibil de lucru, adică Kurzarbeit. (...) În ce priveşte avizele (Consiliului Legislativ - n.r.), le avem", a spus ministrul Muncii, Violeta Alexandru, la începutul şedinţei de Guvern.

Până la ce oră avem voie pe străzi în data de 6 decembrie

Ea a adăugat între timp au continuat consultările cu partenerii sociali şi va da mai multe amănunte atunci când va fi dezbătute actele normative.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

O importantă companie intră pe piața energiei din România

Este vorba despre unul dintre cei mai mare dezvoltatori...

Bosch avertizează asupra unui posibil nou val de concedieri

Orice reduceri de personal vor fi efectuate "cu simţul...

Mai multe servicii BRD nu vor fi disponibile. Anunţul băncii

BRD anunţă noi lucrări de mentenanţă a sistemelor...


pixel