Horia Georgescu, Poșta Română: Am gândit servicii noi care să acopere cât mai multe cerințe
Autor: Oana Pavelescu pe 13 iul, 16:52 | Declarația zilei

Poșta Română vrea să dezvolte noi servicii

Horia Georgescu, șeful Poștei Române, a explicat într-un interviu acordat DCNews că în perioada pandemiei instituția a avut ocazia să tatoneze piața serviciilor poștale, mai ales pe zona de curierat.

Șeful Poștei Române a spus că în perioada pandemiei au fost adaptate serviciile poștale. De exemplu, au fost livrate pachetele cu materiale sanitare care au fost acordate în mod gratuit persoanelor defavorizate.

Horia Georgescu a mai spus că a fost tatonată zona de curierat pentru marii retaileri unde există o concurență acerbă și nu numai pe partea de alimente ci și pentru comenzile online de aparate electronice sau haine.

Tot în această perioadă, Poșta Română a descoperit o nouă nișă, și anume cea a micilor întreprinzători care nu a mai putut beneficia de canalele de desfacere obișnuite, astfel că s-a decis ca instituția să vină în sprijinul micilor afaceri românești.

Vor mai exista timbre? Ce a răspuns Horia Grigorescu VIDEO

Ce transportă poștașii

Întrebat ce aduc poștașii la ușile românilor Horia Georgescu a spus că aspectul de bază este că aceștia aduc pensiile românilor, ceea ce este o activitate foarte importantă.

Începutul lunii este perioada cea mai aglomerată pentru poltași, atunci se distribuie pensiile, dar și în restul lunii mai sunt și alte pretații sociale care trebuie duse cetățenilor acasă.

Poștașii duc srisori. Cea mai mare parte dintre acestea sunt scrisorile trimise de instituțiile pușice către cetățeni, cum ar fi cele de la ANAF, CNAIR sau Tribunale. Horia Georgescu a mai spus că din păcate cantitatea de ziare fizice a scăzut dar că poștașii pun în cutiile poștale și broșuri cu reclame dar acest lucru se întâmplă local și punctual, atunci când există contracte de publicitate.

 

Te-ar putea interesa și...
Declarația zilei Vezi toate articolele