Horoscop 2021. AUGUST, o adevărată MANĂ CEREASCĂ pentru aceste zodii
Autor: Simona Haiduc
Data publicării:
Angajatorul care te obigă să ZÂMBEȘTI
Angajatorul care te obigă să ZÂMBEȘTI
August 2021 - sau o mie și una de modalități de a intra în grațiile planetei la Mercur. Nu de altceva, dar aceasta va fi planeta care vă va ajuta să stabiliți contacte, să salvați relații de afaceri, să semnați contracte sau să vă implicați într-o colaborare avantajoasă. Păcat însă că banii nu vor veni imedait. În plus, în august sunt posibile conflicte. De aceea, este bine să vă țineți firea.

Berbec

Va fi teribil, va fi groaznic. O lipsă totală de perspective în special pentru oamenii de afaceri implicați în comerț și export. De aceea, la sfârșitul lunii sunt posibile pierderi. Pentru a o scoate la capăt va trebui să apelați la economiile proprii. 

De asemenea, nu se recomandă demararea unor proiecte și afaceri noi. Prin urmare, dacă v-ați propus să faceți investiții, amânați totul. Și nu, nu contați pe ajutor din partea instituțiilor financiare pentru a ieșit din încurcătură. 

Taur

Ca și în cazul Berbecilor, august 2021 nu este cea mai bună perioadă pentru afacerile din domeniul comerțului și exporturilor de orice fel. La fel de sumbră din punctul de vedere al câștigurilor va fi luna august și pentru nativii din Berbec care lucrează în sfera artelor vizuale. Sfatul astrelor: nu vă faceți planuri mari pentru august, lăsați să treacă luna asta și lucrurile se vor mai îndrepta. 

Gemeni

În cazul acestei zodii, totul se schimbă la 180 de grade, pentru că august va fi o lună excelentă pentru toți cei născuți sub acest zodical. Nu contează tipul de afaceri derulate, succesul va fi de partea lor. De asemenea, se pot începe noi proiecte. În plus, dacă investiți 

Este timpul să începem noi proiecte de afaceri. Dacă investiți în valori mobiliare, veți beneficia de câștiguri însemnate. Și pentru cei care joacă la bursă totul va fi bine. 

Rac

O lună de prosperitate pentru oamenii de afaceri. Așa promit astrele, care anunță randamente financiare foarte bune. Configurațiile astrale vor facilita lansarea de noi proiecte de afaceri. Speculațiile vor fi profitabile, iar investiția va aduce profituri bune. Racii vor primi sprijin de la agenții financiare.

Leu

De la o extremă la alta. Din nou afacerile intră într-o zonă nefastă. Influențele planetare nu sunt încurajatoare. Oamenii de afaceri care activează pe același segment al comerțului și exporturilor nu se vor alege cu nimic. Amânați tot ce v-ați propus și mergeți în concediu. Este cel mai bun lucru pe care îl puteți face. 

Fecioară

Cam același lucru se poate spune și despre Fecioare, abandonate, parcă, de astre. Nu va fi bine, nu vor veni bani. În orice caz, nu suficienți pentru a vă acoperi toate cheltuielile. Prin urmare, renunțați la noi achiziții. 

Balanta 

Horoscopul financiar pentrul Balanțe prezice o lună foarte profitabilă din perspectiva financiară. Oamenii de afaceri și exportatorii vor putea obține mai mult profit din activitățile lor comerciale. Relațiile cu colegii vor fi excelente, ceea ce favorizează o creștere a veniturilor. 

Scorpion

Va fi o lună minunată pentru afaceri, cu câștiguri însemnate. Vor exista oportunități bune pentru a începe noi afaceri. Speculațiile și investițiile vor da randamente foarte bune. Afacerea va fi susținută de instituții financiare. Trebuie să profitați din plin de această lună. 

Săgetător

O perioadă care, pentru Săgetători nu este un bun augur pentru finanțe. Nu vă veți putea acoperi decât cu greu cheltuielile, veți trăi, practic, la limită. Prin urmare, chibzuiți fiecare ban, pentru că surprizele neplăcute nu vă vor ocoli. Este bine să fiți pregătiți pentru orice situații. 

Citește și Horoscop. Norocul și succesul vor însoți aceste zodii în următorii 10 ani

Capricorn

Nori negrii se vor aduna în luna august pentru Capricornii care promovează diferite afaceri. Nu este un moment oportun pentru planuri de extindere, pentru achiziții, investiții. În ultimă instanță, este luna concediilor și mai peste tot lumea se relaxează. Ceea ce ar trebui să faceți și dumneavoastră. 

Vărsător

Pentru Vărsători, astrele au scris un scenariu deprimant antreprenori, mai mici sau mai mari. Aspectele planetare sunt neprofitabile și toate activitățile comerciale se vor termina cu pierderi financiare. Oamenii de afaceri ar trebui să se abțină de la începerea unor noi afaceri. 

Pești 

Perspective sumbre pentru oamenii de afaceri. Speculațiile vor fi destul de riscante și pot duce la pierderi uriașe. Este posibil să nu primiți sprijin de la agențiile financiare pentru noi afaceri. Investiția nu va aduce profitul scontat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cumpărături în weekend. Important este ce spune românul

Ce scandal, câteva discuții, dezbateri, câtă zarvă și...

Țările de Jos au deschis prima linie de testare Hyperloop

O nouă eră a călătoriilor începe în Europa odată cu...

Smart Band 8 Pro, un ceas conectat foarte lăudat

Smart Band 8 Pro este unul dintre cele mai competitive...

China, campioană a energiilor regenerabile

Anul 2023 a stabilit un nou record în privința...

Valoarea Bitcoin revine la pragul de peste 70.000 dolari

Această veste vine după ce, la începutul acestei luni,...

Modificări privind plata suplimentelor pentru energie

Un nou proiect de lege înregistrat recent la Senat aduce...

S-a aprobat prelungirea plafonării tarifelor RCA

Guvernul a aprobat actul normativ prin care se...

Creştere a ratei şomajului la nivel naţional

Rata şomajului înregistrată în evidenţele ANOFM în luna...

Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?

pixel