Horoscop 2021. Cum trebuie să arate PORTOFELUL care-ți aduce bani
Autor: Simona Haiduc pe 31 dec 2020 / 01:37 | Articole recomandate

Activitatea economică în zona EURO s-a CONTRACTAT

Pentru mulți, principiile Feng Shui au devenit parte a vieții lor: înainte de a aranja mobilierul într-o cameră sau de a alege corpurile de iluminat, studiază cu atenție aceste reguli, pentru ca totul să fie perfect. Adică armonie în casă, bunăstare în familie, liniște în suflet. Acum, aceste principii pot indica inclusiv culoarea portofelului care va aduce bogăție în 2021.

Negru și albastru

Conform învățăturilor Feng Shui, aceste două culori simbolizează elementul Apei. Negrul este culoarea adâncimii, infinitului și luxului care atrage bogăția. Fii atent cu albastrul, altfel fluxul de apă din viața ta va ”spăla”, pur și simplu, tot ce se găsește în portofel. Acordați atenție produselor negre cu model albastru.

Roșu

Roșul este simbolul Focului. Este culoarea bogăției, sațietății, plăcerii și veniturilor mari. Aveți însă grijă: dacă alegeți un portofel stacojiu strălucitor, vor crește nu doar veniturile, dar și cheltuielile dumneavoastră. Încercați să găsiți o gentuță cu diferite decorațiuni sau într-o nuanță de roșu ”prăfuit”.

Verde

Verde este cel mai potrivit pentru un portofel. Este asociat cu o creștere rapidă și cu energia Qi, principiu care, în cultura chineză se mai traduce prin ”energie materială” sau ”forță vitală”. În plus, această culoare trezește creativitatea - este foarte posibil să găsești un loc de muncă bine plătit, care să se bazeze pe viziunea ta creativă asupra lumii.

Citește și Horoscop 2021. Culorile care vor aduce NOROC, dar și BANI

Galben, portocaliu, maro și bej

Aceste culori se referă la elementele Pământului și vă vor aduce stabilitate financiară în 2021. În plus, veți învăța să economisiți bani și să vă puteți abține de la cheltuieli nedorite. Dacă sunteți un împătimit al cumpărăturilor, achiziționați un portofel maro care vă va readuce cu picioarele pe pământ.

Alb, argintiu, gri și auriu

Culori metalice, ce atrag prosperitate în Anul boului metalic. Ele aduc noroc, bogăție, stabilitatea și un flux constant de numerar.

Printr-o ciudată coincidență, griul și galbenul au fost recunoscute drept culorile anului 2021. Aceste două nuanțe vor fi la mare căutare, așa că dacă cumpărați un portofel realizat în tonuri de galben și gri (care vor deveni adevărați „magneți” de bogăție în 2021), nu veți putea doar economisi o sumă decentă, ci veți ieși cu siguranță în evidență. 

Te-ar putea interesa și...
Articole recomandate Vezi toate articolele