Horoscop 2021. Despre BANI. Păstrați-vă calmul și totul VA FI BINE
Autor: Simona Haiduc pe 19 apr, 12:00 | Articole recomandate

Păstrați-vă calmul și totul va fi bine

A început o săptămână complicată, cu răstunări de situație, cu surprize mai mult sau mai puțin plăcute. Mare grijă la bani, avertizează astrele. Atenționare care vizează cu precădere anumite zodii, tentate, purtate de succesul și norocul din ultimul timp, să trateze lucrurile cu destulă ușurință, scăpând din vedere detalii și amânunte esențiale, cu consecințe absolut nedorite.

Rac

Dacă în prima parte a intervalului, lucrurile par să evolueze în direcția dorită, cu o conjunctură favorabilă dumneavoastră, în ultimele zile ale săptămânii totul se schimbă. Și nu în bine. Vor avea de suferit în special angajații din sectoarul financiar-bancar: atenție la hârtiile pe care le semnați. Mai mult, dacă v-ați propus să luați un credit, un împrumut, să faceți o tranzacție, amânați totul. Sunt posibile probleme cu obținerea banilor. Evitați neplăcerile. În ultimă instanță, nu au intrat zilele în sac, iar în portofel și pe card aveți suficiente mijloace pentru a nu intra în panică. 

Leu

Neplăceri pot apărea tot în a doua parte a săptămânii, când puteți deveni victima unei stări de nervozitate excesivă. Încercați, totuși, să vă țineți firea, nu explodați și, foarte important, nu vă ieșiți din fire în fața colegilor de muncă sau a șefilor, chiar dacă nu au dreptate. Acest lucru ar putea antrena decizii nedorite: puteți rămâne fără job, vă puteți trezi cu salariul tăiat sau puteți fi părăsit de partenerii de afaceri. Străduiți-vă să vă păstrați calmul, chiar dacă nu vi se pare normal ce se întâmplă. 

Citește și Horoscop 2021. De acum, va PLOUA cu BANI peste aceste ZODII

Balanță

Dacă pe plan profesional ascensiunea devine și mai evidentă, în plan financiar circumstanțele se schimbă. Să nu credeți că, dacdă aveți un cont substanțial la bancă vă puteți permite să aruncați cu banii în dreapta și în stânga. Gândiți-vă că nu știți ce vă aduce ziua de mâine. Mai ales că acum este mare riscul să greșiți la calcule, să faceți o mutare eronată, cu pierderi majore mai târziu. Cuvântul de ordine este stabilitate. Deci, nu riscați. 


Articole recomandate Vezi toate articolele