Horoscop 2021. Femeile care vă lasă și fără bani și cu inima frântă
Autor: Simona Haiduc pe 21 ian, 13:22 | Articole recomandate

Sunt foarte periculoase

Sunt periculoase. Sunt răzbunătoare și neiertătoare. Dar și inteligente, ambițioase, determinate. Este vorba despre reprezentantele a cinci zodii pe care nimic nu le oprește pentru a-și îndeplini planurile, ghidându-se doar de propriile interese. Și, în general, reușesc ceea ce își propun, indiferent de ceea ce lasă în urma lor. 

Locul 5. Balanță

Femeile din zodia Balanței sunt foarte viclene. Acordă o mare atenției propriei persoane, cu accent pe aspectul exterior, astfel că întotdeauna arată impecabil și, desigur, întotdeauna bărbații roiesc în jurul lor. Se pare însă că doamenele născute sub acest zodiacal preferă bărbații însurați, care nu stau tot timpul cu ochii pe ele, dar cu bani și generoși. Adevărat, rolul de amantă nu le convine, vor statut oficial și cât mai repede. Între timp însă storc tot ce se poate din relație. Când constată că lucrurile tărăgănează, pleacă, dar nu înainte de a comite o răutate față de bărbatul care le-a fost alături.

Locul 4: Capricorn

Femeile din Capricorn sunt extrem de egoiste. Dacă se îndrăgostesc de un bărbat însurat, nimic nu le va opri. Și chiar dacă eșuează, nu vor renunța la „victima” lor - vor găsi o modalitate de a se răzbuna.

Locul 3: Berbec

Femeia Berbec este prea mercantilă. Sunt ghidate nu atât de un sentiment de iubire, cât de dorința de a-și asigura bunăstarea materială. Totuși, nu trebuie negat faptul că știe să facă un bărbat fericit.

Citește și Horoscop 2021. Vor da de GREU. Trei zodii se vor CHINUI amarnic

Locul 2: Vărsător

Bărbații căsătoriți sunt ca un magnet pentru o femeie Vărsător. Pune mult suflet și trăiește la maxim relația cu un astfel de bărbat, pe care va ajunge, într-un final să îl domine cu pasiunea ei. Firește că va profita din plin și din toate punctele de vedere de relație, astfel încât va obține și ceea ce își dorește foarte mult: îl va despărți pe bărbat pe familia lui, dar nu neapărat pentru a-l lua ea în căsătorie. Se va mai juca un pic, după care îl va abandona pentru o altă aventură. 

Locul 1: Leu

Femeile din zodia Leului adoră competiția în relațiile de dragoste. Posesive, pentru ele este foarte important să îndepărteze orice prezență feminimă ”periculoasă” din preajma bărbatului pe care a pus ochii. Vrea să fie singura din viața lui, vrea o viață de regină, cu tot ce presupune acest statut. Din păcate însă, ajung să se plictisească destul de repede sau să nu mai fie mulțumite de situația financiară, așa că își fac bagajele și caută altă victimă. 

Te-ar putea interesa și...
Articole recomandate Vezi toate articolele