Horoscop 2021. În martie, NOROCUL vine când nu te aștepți
Autor: Simona Haiduc
Data publicării:
Dar sun anumite zile preferate de Zeița Fortuna
Dar sun anumite zile preferate de Zeița Fortuna
Martie, a treia lună a anului, a fost numită după zeul roman al războiului, Marte. Prin tradiție, aceasta era perioada de reluare a ostilităților, după pauza de peste iarnă. În vechiul calendar roman, martie (sau Marcius) era prima lună a anului calendaristic. Întrucât luna martie este prima zi a primăverii cu echinocțiul de primăvară, era considerată începutul noilor începuturi.

Berbec - 19 martie

În această zi sunt predispuși la comunicare și realizări. Așadar, în condiții de muncă la distanță, încercați să mențineți legături sociale puternice în special în această zi. Va fi sursa dumneavoastră de încredere. Ascultați-vă intuiția și norocul va veni, parcă singur. 

Taur - 28 martie

Pentru Tauri, anul 2021 va fi înfloritor pentru cariera lor. Trebuie însă să fie atenți la oamenii pe care îi întâlnesc în această zi, în special la cei care ar putea reprezenta o oportunitate profitabilă legată de slujba mult visată.

Gemeni - 16 martie

Gemenii știu ce vor de la viață și sunt înțelepți, dar au o reputație controversată. Alături de Pești și Balanță, acest semn este orientat spre dualitate și, prin urmare, o schimbare a gândirii. Cu toate acestea, în cea mai norocoasă zi din 2021, schimbarea mentalității va fi îndrăzneață și veselă. De fapt, Gemenii vor fi cei care își vor construi norocul. Atenție însă, multe se vor schimba începând din această zi, dar totul va fi spre bine. 

Rac - 11 martie

Racii au mari șanse să intre în posesia unei moșteniri sau a unui profit financiar sau material. Orice afacere comună ce implică cumpărarea a ceva cu altcineva are mai multe șanse de reușită. Cu cât intențiile sunt mai curate, cu atât răsplata va fi mai mare. Este un moment bun pentru antreprenoriat, așa că nu vă fie teamă să faceți un pas îndrăzneț.

Leu - 3 martie

Leii ar trebui să se aștepte la o creștere a încrederii când vine vorba de atragerea partenerilor. În plus, dacă fac alegeri îndrăznețe în acea zi, vor fi recompensați.

Fecioară - 20 martie

Vești bune sau progrese importante pot fi obținute în această zi. Reprezentanții acestui semn zodiacal pot găsi răspunsuri la întrebările dificile care i-au împiedicat să meargă mai departe pe drumul ales. 

Balanță - 11 martie

În 2021, Balanța va avea noroc în viața sentimentală, iar această influență poate juca un rol în această zi fericită. Ei vor simți o nevoie profundă de a se exterioriza. NOrocul se va ivi odată cu descătușarea, pentru că se vor simți iubiți și acceptați.  

Scorpion - 3 martie

Scorpionul va avea șansa să se elibereze de o emoțională, resentimente. Luna în scădere din Scorpion luminează sectorul lor de carieră, ceea ce le poate oferi oportunitatea de a ocupa o poziție influentă care va fi un catalizator pentru deschiderea de noi uși.

Săgetător - 5 martie

Manifestările Săgetătorului vor fi foarte puternice în această conjuncție a Lunii în scădere în zodia Săgetător și acest lucru le va permite să obțină succes în orice activitate. 

Capricorn - 29 martie

Dacă vă asumați riscuri financiare, în această zi, demersurile dumneavoastră vor fi încununate de noroc și recompense. În sectorul dumneavoastră financiar domnește o atmosferă de creativitate și inovație care le oferă un avantaj în căutarea de noi surse de venit. 

Vărsător - 2 martie

Fiți vigilenți, această zi vor deschide oportunități unice în găsirea de compromisuri. Profitați și, astfel, vi se vor deschide noi porți spre alte relații de afaceri dar nu numai. 

Pești - 19 martie

Veți săgi, în sfârșit, locul de muncă ideal pentru dumneavoastră în această etapă a vieții. Încă nu știți, dar va fi o adevărată trambulină pentru viitor. Tot astăzi veți reuși să lăsați în urmă supărări și necazuri care v-au chinuit în ultimul timp. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCBusiness și pe Google News

Ţi s-a părut interesant acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCBusiness pentru a fi la curent cu cele mai importante ştiri despre evoluţia economiei, modificările fiscale, deciziile privind salariile şi pensiile, precum şi alte analize şi informaţii atât de pe plan intern cât şi extern.

Reperele zilei

DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Finanțele au publicat ghidul e-Transport

Ministerul Finanțelor și Agenția Națională de...

Producţia de cărbune a României continuă să scadă

Institutul Naţional de Statistică a publicat o analiză...

TikTok renunță voluntar la plata recompenselor

TikTok a anunțat miercuri că va suspenda "voluntar"...

Schimbări la vârful Allianz-Țiriac Pensii Private

Virgil Ichim, CEO Allianz-Țiriac Pensii Private, pleacă...

Revolut face angajări în România

Compania Revolut angajează la nivel global, inclusiv în România.

Preţul cafelei nu va scădea prea curând. Care sunt motivele

Veşti proaste pentru iubitorii cafelei.

Valoarea acordului Aramco - FIFA, pusă la secret

FIFA a anunţat acordul global cu Aramco.

Programul magazinelor Carrefour de 1 Mai şi Paşte 2024

Programul magazinelor Carrefour în perioada...

BHP vrea să ”aprindă” întreaga industrie a cuprului

Anglo American a confirmat primirea unei oferte de...

România are încă un aeroport la standarde Schengen

Lucrările de modernizare și extindere a Aeroportului...

Iti place noua modalitate de votare pe DCBusiness.ro?

pixel