Horoscop 2021. O săptămână de COȘMAR pentru două zodii
Autor: Simona Haiduc pe 15 feb, 07:14 | Cifra zilei

Mare atenție

Venus în Vărsător indică faptul că banii vor veni în moduri neobișnuite. Pentru a avea venituri, trebuie să faceți ceva la care nu v-ați gândit până acum, să experimentați, să căutați noi surse de câștig, să vă schimbați obiceiurile în ceea ce privește gestionarea banilor.

Schemele standard nu vor aduce prea multe venituri. Va deveni interesant să mergeți la cumpărături: veți începe să observați detalii pe care le-ați ignorat până acum. Este posibil ca noile dvs. gusturi să nu fie durabile (iar Mercur retrograd sugerează, de asemenea, că achizițiile nu pot avea succes). Prin urmare, este de preferat că nu cumpărați nimic scump. Dar merită să luați ce vă place.

Săptămâna va fi dificilă pentru funcționarii publici și pentru întreprinderi. Sâmbătă, piața lui Venus cu Marte va duce la decizii financiare pripite și, prin urmare, nefericite.

Berbec

Pentru Berbec, întreaga săptămână poate fi tensionată din punct de vedere financiar. Poate că așteptările dumneavoastră cu privire la nivelul de venit așteptat se vor dovedi oarecum supraestimate. Abțineți-vă de la investiții financiare în proiecte colective comune (societăți pe acțiuni, cooperative etc.). Mai mult, planurile dvs. de afaceri se pot schimba.

Unul dintre motivele probabile poate fi lipsa de resurse financiare. Este în special cazul oamenilor de afaceri orientați spre afaceri colective. Abțineți-vă de la munca în echipă - o astfel de activitate va crea confuzie și haos.

Citește și Horoscop 2021. Au bani, dar sunt cei mai ZGÂRCIȚI bărbați

Balanță

Balanța se confruntă cu o anumită instabilitate financiară în această săptămână. Încercați să vă abțineți să investiți bani în proiecte financiare riscante în aceste zile. De asemenea, nu este cel mai bun moment pentru efectuarea operațiunilor de schimb valutar. Cei care lucrează în sectorul financiar sunt sfătuiți să se abțină de la investiții riscante.

Nu ar trebui să vă asumați răspunderea pentru restituirea unor datorii sau împrumuturi, dacă nu vă aparțin și nu țin de responsabilitățile dumneavoastră profesionale. Când efectuați plăți în numerar, fiți atenți la cifre - probabilitatea de a face o greșeală crește. Oamenii de afaceri nu sunt sfătuiți să cheltuiască bani pentru evenimente promoționale din cauza eficienței scăzute a acestor investiții. 


Cifra zilei Vezi toate articolele